Bu İddialı Sözler Tarihe Geçti! Futbol Dünyasından Hafızalara Kazınan Efsane Açıklamalar

Bu sözler yıllar geçse de hafızalardan silinmeyecek...

1. Fatih Terim: "8 de 18 de kapanır yeter ki biz kazanalım"

2018-19 sezonunda Süper Lig'in 24. hafta Galatasaray, deplasmanda karşılaştığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu puan kaybıyla lider Başakşehir'in 8 puan gerisine düşen Galatasaray, sezon sonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kazanmıştı.

2. Mustafa Denizli: ''Kimse merak etmesin, biz İstanbul'da Neuchatel'i 5-0 yeneriz!''

28 Ekim 1988'de İsviçre'de oynanan ve Neuchatel'in 3-0 kazandığı maç sonrası bunları söyleyen Denizli'nin Galatasaray'ı maçı 5-0 kazanarak tarihe altın harflerle adını yazdırmıştı.

3. Adnan Polat: ''Buna bütün kalbimle inanıyorum. 20.45'te şampiyonuz"

2005-06 sezonunun son haftasında Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin Denizli deplasmanında takılacağına işaret ederek bu sözü söylemişti. Ve son maçlar sonunda Galatasaray şampiyonluğa ulaşmıştı.

4. Ersun Yanal: ''Biz şampiyon olacağız, diğer takımlar sıralamayı belirlesinler''

2013-14 sezonunda 11. haftada Kadıköy'de Fenerbahçe, Galatasaray'ı 2-0 yenmişti ve maç sonunda Ersun Yanal bu sözleri söylemişti. Fenerbahçe o sezon efsane bir performans sergileyerek nisan ayında şampiyonluğunu ilan etmişti.

5. Sergen Yalçın: Cumartesi şöyle olacakmış da böyle olacakmış da… Göreceğiz Cumartesi ne olacağını. Konuşmayla olmuyor o işler. Göreceğiz ne olacağını.”

Sergen Yalçın, 2020-21 sezonu 38. hafta maçında 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası sert açıklamalar yapmış, 'Cumartesi günü ne olacağını göreceğiz' demişti. Hatayspor'u 7-0 yenen Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın bu iddiasını adeta sahada kanıtladı.

Çenemizi Yoran Servetleriyle 15 Futbol Kulübünün Milyarder Sahipleri
Bir de Başımıza Bu Çıktı! En Yüksek Bonservis Bedeli Ödenen Teknik Direktörler
Başarılarıyla ve Katkılarıyla Türkiye Futbolunda İz Bırakan 17 Alman

Popüler İçerikler

Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Kıvanç Tatlıtuğ Yok Biz Şok: Dünyanın En Yakışıklı 100 Erkeği Listesinde Türkiye'den 5 Ünlü Oyuncu Var!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
04.05.2021

hakemler seninle olsun 28 de kapaınr

04.05.2021

Sergen sağlam kupon yapmıştı anlaşılan :)))

04.05.2021

2. Mustafa Denizli: ''Kimse merak etmesin, biz İstanbul'da Neuchatel'i 5-0 yeneriz!''Bence Turk futbol tarihinin en iddali ve mucuze olarak gerceklesen bir olayidir bu...Ve Denizli Turk futbolunun en iyi en buyuk antrenorudur ama maganda olmadigindan..kiro olmadigindan...asip kesmediginden, kenar mahalle kabadayisi gibi sallamadigindan dolayi...halkin bir kesimi!!!! tarafindan sevilmemis ve engellenmistir...bir kesim!!!

05.05.2021

Ben kotu antrenor demedim....benim icin daha onemli olan, "baska " ustun ! ozelliklerinden bahsettim...ayrica bence gs nin anahtarini versinler buna, baskana da yeni hocaya da gerek yok...

TÜM YORUMLARI OKU (4)