Bu İddia Ortalığı Karıştırır: Kızılcık Şerbeti Mustafa Evlatlık mı?

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Ünal ailesinin hisselerindeki eşitsizlik damga vurmuştu. Fatih ve Nursema'nın %10, Mustafa'nın %5 hissesi olmasıyla Mustafa'nın ilk sezondan beri içerisinde bulunduğu sevgisizlik bir kez daha gözler önüne serilirken Mustafa'nın evlatlık olabileceği şüpheleri arşa çıktı.

Kızılcık Şerbeti izleyicilerinin ilk sezondan beri değişmeyen favorisi olan Mustafa Ünal, kaosun harman olduğu Ünal ailesinde adeta bir cevher.

3 sezondur evin babasından tutun da çocuklara kadar kaostan parmağı eksik olmayan Ünal ailesi içinde günahsızca yaşayan Mustafamız sürekli sevgisiz ve mağdur biri olarak karşımıza çıkıyor.

Tüm fesatlığına rağmen koca malikanede Mustafa'yı seven tek kişi olduğuna yemin edebileceğimiz Nilay'la mutlu bir hayat süren Mustafa, her bölüm diğer aile üyelerinin eline yüzüne bulaştırdığı olaylarla cebelleşirken son bölümdeki geç kalmış isyanı alkışı hak etti.

Ailesi tarafından sevilmeyen ve saflığından dolayı kardeşi Fatih tarafından bile hor görülen Mustafa, son bölümde şirket hissesinden %5 payı olduğunu öğrenmiş ve adeta yıkılmıştı.

Zira diğer kardeşleri Fatih ve Nursema'nın payı %10'du.

Babasıyla yüzleşme yaşayan Mustafa beklediği yanıtları alamayıp hissesini babası yerine amcasına verdi. E haliyle bir anda evlatlıktan reddedilme noktasına gelince haliyle aklımıza şu soru geldi. Mustafa aslında evlatlık mı?

Şirket oylaması gibi sadece önemli anlarda ihtiyaç duyulan Mustafa karakterinin gözünden akan yaş ve feryadı bile babası Abdullah'ın umuru olmazken bu soru haliyle aklımıza ilk gelen ihtimal oluyor.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Mustafa'nın sevilmemesinin nedeni evlatlık olması olabilir mi? Alternatif yorumlarınızı da bekliyoruz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

6. Sezonuyla Dönüyor: Kuruluş Osman Yayın Tarihi Belli Oldu
Fenomen Doktor, Kızılcık Şerbeti'ndeki Mantık Hatasını Açıkladı!
Yapımcı Faruk Turgut, Kızıl Goncalar'ın Final Tarihini Açıkladı!

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
21.09.2024

Bu dizi de herkes hacı hoca da olabilir, kucaktan kucağa da olabilir, hiç bir karaktere güvenmiyorum

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ