Bu Hikayede Yananın Kim Olduğunu Gösterircesine Bitcoin'in Düşüşüyle İlgili Güldürürken Düşündüren Kişiler

Yaktın bizi zalim...

Günümüzde pek çok insan kar sağlamak amacıyla bitcoin ve türevleri kripto paralara yöneldi.

Ancak bu biraz risk işi, iyi takip etmek gerekiyor çünkü kar edeceğim derken büyük bir zararla da karşı karşıya da kalabilirsiniz.

Derkeeen tam da böyle oldu ve bitcoin sahipleri güne büyük bir düşüşle başladı. Meydan da tepkisini ve goygoyunu esirgemeyenlere kaldı haliyle!

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

⬇️

Ne diyelim, herkese geçmiş olsun...

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
23.04.2021

işte bu hep ben her şeyi bilirimcilikten geliyo. özellikte bizde bu çok var. her boktan anlıyoruz maşallah. yav ne var yükselince satıyon düşünce alıyon diyerek başlıyolar sonra olanlar oluyo. 2 gün önce 500 lira aldım bugün 250 oldu param yazmış. 2 gün? 2 günde milyon mu kazanmayı planladın hacım. düşecek çıkacak düşecek çıkacak, alırken hedefin olacak. diyeceksin ki mesela 750 lira olunca satıcam. sonra oturup 750 olana kadar bekliyceksin. ama sen tüm paranı basıp 1 haftada 2 ye katlamayı planlarsan ilk düşüşte aha battık dersin. bir anda çok para kazanmayı değil, az az ama uzun sürede kazanmayı seçer ve sabrederseniz kazanırsınız. yoksa işin sonu hep hüsran olur. ytd.

23.04.2021

Tam olrak da bu aslinda. 2 gunde milyon kazanmayi amacliyorlar, sonrasi husran. Ben hem kaziyorum, hem alip satiyorum. Bu is ciddi takip, dikkat ve muhakkak yabanci dil gerektiren bir is. Belirttigin gibi gunluk, haftalik, aylik, yillik hedeflerin olmasi gereken bir is. Oyle kolay para yok hicbir yerde.

23.04.2021

Eşim 5binle başladı 35bindi en son çek krediyi kapat dedim yapmadı bu sabah 4bin lirası vardı balkonda usulca ağlıyodu 😬😬😬😬😬😬😬

geçmiş olsun

23.04.2021

Bedava peynir fare kapanında olur demişler...

TÜM YORUMLARI OKU (10)