"Bu Halk Size Oy Vermeyecek!" Gökhan Özoğuz Muharrem İnce'yi Çok Sert Sözlerle Eleştirdi

Seçime sayılı günler kala tansiyon giderek yükseliyor. Muharrem İnce'nin kilit isim olarak görüldüğü seçim arefesinde, İnce'nin yaptığı açıklamalara en sert tepki sanatçı Gökhan Özoğuz'dan geldi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala tansiyon giderek yükseliyor. Millet İttifakı ile Cumhur İttifakı'nın seçim stratejileri sandığın kazananını belirleyecek.

Seçimin gidişatını belirleyecek önemli isimlerden biri de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce.

Millet İttifakı saflarına katılmasıyla ilgili tavrı merakla beklenen Muharrem İnce'nin son attığı tweet böyle.

Daha önce cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklayan İnce'nin kafalarda soru işareti yaratan açıklaması şöyleydi:

'Seçim ikinci tura kesin kalacak. Diyelim ki Erdoğan’la ben kaldım. Kılıçdaroğlu’na verilen oylar bana gelir, ben kazanırım. Kılıçdaroğlu ile ben kalırsam, yine ben kazanırım. Erdoğan ile Kılıçdaroğlu kalırsa seçim riske girer.”

Muharrem İnce'nin bu sözleri muhalif kesimde tepkiyle karşılanırken en sert yorumlardan biri de sanatçı Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Gökhan Özoğuz Twitter'dan yaptığı paylaşımda İnce'ye "Size bu halk asla oy vermeyecek"

Bakalım Muharrem İnce, Gökhan Özoğuz'un bu tepkisine cevap verecek mi?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Vedat Milor, Muharrem İnce Paylaşımına Tepki Gösterenlere Ayarında Bir Cevap Verdi!
'İyi Anılmayacaksın': Cumhurbaşkanı Adayı Olan Muharrem İnce'ye Tepkiler Çığ Gibi Büyüdü!
Muharrem İnce'nin 12 Yıl Önce Gece 2'de Sorduğu Bir Acayip Soru Tekrar Gündem Oldu!

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
17.03.2023

Acuna çalış yıllarca bu talan düzeninin kaymağını sıyırın sonrada bizim adımıza laf söyle siktiiirrr lan. %15 oyu var masaya çağırmayın sonrada hain ilan edin , kılıçtaroğlunu sik partisini bile ziyaret edip neden ziyaret etmiyor öyleyse, aklınızı sikiyim uyuyun amq. 21 yıldır uyuyorsunuz hepiniz bir gün işgal altında uyanacaksınız devam edin böyle hain olmayana hain demeye devamke.

18.03.2023

senin şu anda millete hain demenin Erdoğan'dan ne farkı var ne farkınız var? biz zaten bu dilden bıktık işine gelmeyen herkesi hain terörist fetöcü vatan haini ilan et. tam da senin bu dilin sebebiyle oy vermemeye kesin karar verdim.

17.03.2023

Atena gökhana bak amk siyaset uzmanı olmuş:D

17.03.2023

Şahan yada vedat milör gibi değil gökhan kimseyle çıkarı olmayan toplumda yer edinmek için bişeyler konuşan bi adam değil. Yanlışta düşünse doğruda düşünse iyi niyetli. İncenin bi şekilde tavlaması gerekir gökhan gibi gaza gelenleri.

Hükümetin beni hayal kırıklığına uğrattığı yerler için Mansur bir Umuttu. Cesaret gösteremeyip kendinden daha alt kalibrede birinin arkasına geçti.Gözümden Düştü.Muharrem İnce KK dan daha iyi bir devlet adamı ve KK ya göre daha tatmin edici bir lider kişiliğe sahip. Olmaz ama milyonda 1 Sadece KK ile Baş başa kalırsa İnce kesin kazanır. Benim gibi kararsızlardan oy alacağı kesin.Bu ara Fatih Erbakan a oy vermeye karar verdim. Aktroll yazacaklara duyrulur.

17.03.2023

şu telefonda görevlilere ana avrat küfür eden şimdiden twit hesaplarını engelleyen ince mi kk dan daha tatmin edici bir kişiliğe sahip,murat akpliler size kk yı şeytan gibi göstermiş bunu da başarmış,aktroll de değilsin ama fanatik bir siyasal islamcı olduğunu düşünüyorum yine yerini bulmuşsun,şunu merak ettim kk ile rte 2.tura kalırsa oyunu kime verirsin

TÜM YORUMLARI OKU (46)