Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Disney dizileriyle büyük bir üne kavuşan Selena Gomez ve Miley Cyrus’un, üç popüler dizinin birleştiği özel bir bölümde neden birlikte kamera karşısına çıkmadıkları yıllar sonra ortaya çıktı. İkili arasındaki gerilimin yanı sıra, bu durumun ardında yatan gerçekler herkesin tahmin edemeyeceği kadar şaşırtıcı!

Aşk Üçgeni mi? 2009 Senesinde Yaşanan Miley Cyrus ve Selena Gomez Gerginliğinin Derinliklerine İniyoruz

Geçtiğimiz günlerde yeni şarkısı ile sağlık sorunları yüzünden sektöre duygusal bir geri dönüş yapan Halsey, Britney Spears'ı ilham kaynağı olarak aldığı bir klip yayınlamıştı. Ardından Spears'ın tepkisi olay olmuştu. Kısa sürede alevlenen kaos hemen tatlıya bağlandı!

Başladığı Gibi Biten, Anında Tatlıya Bağlanan Halsey ve Britney Spears Tartışmasını Mercek Altına Alıyoruz

Birliktelikleriyle gündeme oturan ardından evlilikleriyle gözde bir çift haline gelen Brad Pitt ve Angelina Jolie çifti evlat edindikleri çocuklarıyla da çok konuşulmuştu. Şimdilerde boşanma süreçleriyle manşetlerden düşmeyen ikilinin oğulları Pax trafik kazası geçirmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Boşanma Davalarıyla Gündeme Gelen Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Oğlu Pax Trafik Kazası Geçirdi

Hailey Bieber hamileliğini duyurduğu ilk günden beri yaptığı paylaşımlarla ilgi çekmeye devam ediyor. Hamilelikle birlikte yüzüne bambaşka bir ışıltı ve güzellik gelen isim her seferinde beğeni yağmuruna tutuluyor. Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği pozlarla hamilelik çekimlerinde çığır açan isim bu sefer yaptığı paylaşımlarla bebeğin cinsiyeti konusunda merak uyandırdı. Gelin hamilelerde karın şekli rivayetiyle cinsiyet tahminini Hailey Bieber'da deneyelim!

Cinsiyet Partisine Bekleniyorsunuz: Hailey Bieber'ın Karnının Şekline Göre Bebeğin Cinsiyetini Tahmin Ediyoruz

Hollywood'un en ünlü isimlerinden biri olan başarılı oyuncu Angelina Jolie'nin 22 yaşında kendini kiralık katil tutarak öldürme planı dillere düştü.

Angelina Jolie'nin 22 Yaşında Kendini Öldürtmek İçin Kurduğu Plan Kemal Sunal Filmine Benzetildi

Rap dünyasının efsane ismi Eminem Mayıs ayında dünyaevine giren kızı Hailie Jade Scott'a çeyiz hediyesi olarak dudak uçuklayan bir fiyata ev hediye etti.

Böyle Çeyiz Görülmedi: Rapin Efsane İsmi Eminem'den Evlenen Kızı Hailie'ye Dudak Uçuklatan Hediye!

Daha önce de evlenme sürecine girip sonradan yüzük atan Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti kendi ailelerini kurmalarının ardından aşklarına yenik düşmüş ve yıllar sonra birbirlerine kavuşmuştu. Hollywood'un gözde çiftlerinden biri olan ve son derece olaylı bir sürecin ardından dünyaevine giren ikili sık sık ayrılık iddialarına karışıyordu. Son zamanlarda gittikçe çatırdayan evliliğin son bulduğu kesinleşti!

Geç Kavuştular Ama Mutluluğa Erişemediler: Beklediğimiz Son Geldi, Ben Affleck ve Jennifer Lopez Boşanıyor

İhanet iddialarıyla çalkalanan Barbara Palvin ve Dylan Sprouse evliliğinin çatırdadığı düşünülmüş fakat ikiden herhangi bir hamle gelmemişti. Çok yakıştırılan çiftimiz bu iddialara sessiz kalmayı tercih etmişti. Palvin çıkan haberlerden 2 ay sonra aşka gelerek yanıt verdi!

İhanetin Üstüne Sünger mi Çekti? Barbara Palvin'in Dylan Sprouse ile Paylaşımı Kafaları Allak Bullak Etti

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!