Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Hailey Bieber, hamilelik sürecini sosyal medyada özel pozlarıyla paylaşmaya devam ediyor. Göz alıcı hamile fotoğraflarıyla beğeni yağmuruna tutulan ünlü modelin bu pozları çok beğenildi.

Hamile Pozlarında Çığır Açtı: Anne Hailey Bieber'ın 8 Aylık Karnıyla Verdiği Pozlar Düşman Çatlattı!

Geçtiğimiz yıllarda çocuklarının annesi olan eşlerini, dünya güzeli seçilen sevgililerini, herkesçe tanınan şarkıların altına imza atan şarkıcıları aldatan, ihanet iddalarıyla gündeme bomba gibi oturan erkekler bir kez daha "erkekler kapatılsın" sinirlerinizi havaya zıplatacak!

Erkekler Kapatılsın: Tüm Güzelliklerine ve Ailelerine Rağmen Eşlerine Tereddüt Etmeden İhanet Eden İsimler

Hollywood'un sevilen isimlerinden yakışıklı aktör Leonardo DiCaprio, "Titanic" filmindeki rolü ve yakışıklılığı ile kalplerde taht kurmuştu. Şimdilerde 49 yaşına basan DiCaprio aşk hayatıyla dillere düşmeden edemiyor. Ünlü oyuncu bu sefer 19 yaşındaki bir modelle tatilde görüldü.

Yine mi Çapkınlık Peşinde? 49 Yaşındaki Leonardo DiCaprio 19 Yaşındaki Bir Modelle Tatilde Görüntülendi!

Birbirinden ünlü kadınların doğal saç renkleri ve sarışın hallerine yapılan editi görünce sarışın olma perilerine dur diyemeyeceksiniz. Gelin sarı saçın gücüne ve ünlü isimlerin geçirdiği değişime birlikte bakalım 👇

Ünlü İsimlerin Sarışın ve Doğal Hallerinin Karşılaştırıldığı Editi Görünce Sarışın Olmak İsteyeceksiniz!

İlk kocasından iki çocuğunu kucağına alan Megan Fox kocasından boşanacağını açıklamasının ardından yine hamile kalmıştı. Şimdilerde aşk yaşadığı Machine Gun Kelly ile ayrıldığını söyleyen isim söylediklerinin aksine sevgilisinin klibinde oyandı, hem de karnı burnunda şekilde! Klibi gören sosyal medya kullanıcılarının 'yine mi hamile?' soruları gecikmedi tabii.

Machine Gun Kelly'nin Klibinde Karnı Burnunda Kamera Karşısına Geçen Megan Fox 'Yine mi Hamile?' Dedirtti

Efsane şarkıcı Celine Dion 2024 Paris Olimpiyatlarında sahne alarak uzun süredir mücadele ettiği kas rahatsızlığının ardından muhteşem bir performansa imza attı.

2024 Paris Olimpiyatlarını Taçlandırdı: Kaslarını Oynatamadığı Söylenen Celine Dion Sahnelere Geri Döndü

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı