Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Senorita şarkısına yaptıkları düetle ve klipten konserlere sergiledikleri romantik tavırlarla aşk dedikodularına kapı açan Camila Cabello ve Shawn Mendes ayrılık sonrası yeniden birlikte görüldü.

Kaç Kere Ayrılıp Barıştıklarına Bir Türlü Yetişemediğimiz Camila Cabello ve Shawn Mendes Birlikte Görüntülendi

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu tarafından ABD'de organize edilen 2024 Copa America finalinde Arjantin ile Kolombiya karşı karşıya geldi. Maçın devre arasında sahneye çıkan Shakira, gerçekleştirdiği etkileyici performansla büyük yankı uyandırdı.

Copa America'da Shakira Rüzgarı Esti: Devre Arasına Damgasını Vuran Performans Akıllara Pique'yi Getirdi

Yıldız futbolcu Icardi ile karıştığı boşanma olaylarından sonra gündeme bomba gibi düşen Wanda Nara hem ihanet iddialarıyla hem de açıklamalarıyla çok konululmuştu. Icardi'nin kendisini aldattığı kadının eski sevgilisi olan L-Gante isimli rapçi ile görüntülenen ve aşk dedikodularına karışan Wanda Nara sorulan sorulara yanıt verdi.

Icardi ile Boşanmanın Eşiğine Gelen Wanda Nara Rapçi L-Gante ile Karıştığı İhanet İddialarına Sessiz Kalmadı

Türk sevgilisi Alev Aydın ile yaşadığı ilişki ve kucaklarına aldıkları Ender bebekle dikkat çeken Halsey, şimdi bambaşka bir dünyaya adım attı. Aydın'dan ayrılan ünlü şarkıcı, son zamanlarda Kanadalı aktör Avan Jogia ile büyük bir aşk yaşıyor. Halsey'in parmağındaki yüzük ise ikili hakkında çıkan "nişanlandılar" dedikodularının alıp başını gitmesine neden oldu...

Bizim Eski Yengemiz, Ender Bebeğin Biricik Annesi Halsey'in Parmağındaki Yüzük Evlilik Söylentilerine Yol Açtı

Sıkça kameralara aşk kuşları olarak yansıyan ve birbirlerine attıkları bakışlarla da büyük ilgi çeken Jennifer Lopez ve Ben Affleck çiftinin, son bir aydır birlikte kameralara yakalanmamış olmaları merak uyandırmıştı. Uzun süredir ayrıldıkları iddia edilen Bennifer çiftimiz 2. evlilik yıl dönümleri kutlamayınca boşanma iddiaları doğrulandı.

Halbuki Geç Kavuşmuşlardı: Ben Affleck ve Jennifer Lopez Çifti 2. Evlilik Yıl Dönümlerini Ayrı Geçirdi

28 yaşındaki Rus bir mankenle aşka yelken açan 61 yaşındaki Johnny Depp'in son hali, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü aktörün değişimi, hayranları ve takipçileri arasında geniş bir etki yarattı. Depp'in son görüntüleri, kariyerinin gidişatı konusunda merak uyandırdı.

Karizmasından Eser Kalmadı: 61 Yaşına Basan Johnny Depp'ın Son Halini Görenler Gözlerine İnanamadı

Adele, müzik kariyerine uzun bir ara verme kararı aldığını ve yakın zamanda yeni bir albüm çıkarmayı düşünmediğini açıkladı. Şarkıcı, bu dönemde başka yaratıcı projelere yönelmeyi planladığını belirtince hayranları hayal kırıklığına uğradı.

Hayat Bitti: Müziğe Ara Vereceğini Duyuran Adele Hayranlarını Hayal Kırıklığına Uğrattı

Stranger Things dizisinin yıldızları Finn Wolfhard ve Gaten Matarazzo, geçtiğimiz günlerde el ele gezerek dikkatleri üzerine çekti. İkili, samimi halleriyle hem hayranlarının hem de magazin dünyasının ilgisini çekti, bu görüntüleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Stranger Things Yıldızları Finn Wolfhard ve Gaten Matarazzo El Ele Ev Aramaya Gidince Kafalar Fena Karıştı

Şeyh Mahra , Şeyh Mana'dan boşandığını Instagram'dan duyurdu. Mahra, boşanma açıklamasında eski eşinin başka kadınlarla ilgilendiğini belirterek, bu kararı aldığını vurguladı ve tüm gönderilerini sildi.

Böyle Hareket Görülmedi: Dubai Prensesi Şeyh Mahra Kocasına Boşandıklarını Instagram Üzerinden Söyledi

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna kozmetik markası Fenty Beauty ile Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın resmi sponsorları arasında yer aldı.

Bir Bu Eksikti: Rihanna Güzellik Markasıyla Paris Olimpiyatlarına Sponsor Oldu

Wanda Nara ile boşanma aşamasına gelen Icardi geçtiğimiz günlerde haberlere inat parmağından çıkartmadığı yüzüğü dün ani bir kararla atmıştı. Geçtiğimiz saatlerde yeni bir gönderi paylaşan Icardi'nın sırt kaslarını gösterdiği karelere yorum yağdı.

Dayanamayıp Yüzüğünü Çıkartan Icardi'nin Sırt Kaslarını Paylaşması "Wanda Kaybettiğine Dön Bir Bak" Dedirtti

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!