Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olayları

Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Birçok ünlü ismin bulunduğu partilerinde akılalmaz suçlara imza atan 'Puff Diddy' lakaplı Sean Diddy Combs öne sürülen iddiaların ardından tutuklu yargılanmıştı. Hakkında beş farklı dava daha açılan Puff Diddy'e yöneltilen yeni suçlamalar kan dondurdu.

Ortaya Atılan İddiaların Ardından Suçlu Bulunan Puff Diddy Hakkında Mide Bulandıran Yeni Bilgilere Ulaşıldı

Sektörün en yetenekli isimlerinden Sean Penn, kendisinden 34 yaş genç sevgilisiyle birlikte görüntülendi. 64 yaşındaki ünlü aktör, 30 yaşındaki sevgilisiyle şehrin sokaklarında objektiflere yansıdı.

Ünlü Yapımlarla Tanıdığımız Ödüllü Aktör Sean Penn Kendisinden 34 Yaş Küçük Sevgilisiyle Görüldü

Geçtiğimiz aylarda patlak veren ve yüzlerce insanın mağdur olduğu öğrenilen Puff Diddy olayının ardından ünlü bir markanın eski Ceo'su olan Mike Jeffries'in de reşit olmayanlara cinsel istismar uyguladığı öğrenildi.

Ünlü Markanın Eski Ceo'su Mike Jeffries Çocuklara Yönelik Cinsel İstismar Suçlamalarının Ardından Tutuklandı

Hollywood'un en ses getiren skandallarından birine imza atan rapçi Sean Diddy Combs yüzlerce delil ve suçlamanın ardından tutuklanmıştı. Puff Diddy lakaplı rapçiye çocuklarından destek geldi.

Utanmazlığın Bu Kadarı: Mide Bunandıran Olaylara Karışan Puff Diddy'nin Çocukları Babalarını Savundu

Arjantin'de kaldığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybeden eski One Direction üyesi Liam Payne sevenlerini derinden yaralamıştı. Eski grup üyelerine de erken bir veda eden Payne'nin ölüm nedeninden tutun da aşk hayatına kadar ortaya birçok spekülasyon atılmıştı. Liam Payne'in son sözlerini kız arkadaşı Kate Cassidy paylaş

31 Yaşında Madde Kullanımı Dolayısıyla Hayatını Yitiren Liam Payne'in Sevgilisine Son Sözleri Ortaya Çıktı

Ünlü oyuncu Pamela Anderson, 2019 yılından bu yana katıldığı her etkinlikte doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Peki Anderson'a makyajı bıraktıran nedeninin ne olduğunu biliyor musunuz? Hadi, gelin birlikte öğrenelim!

Vefanın da Böylesi: Pamela Anderson'ın Makyaj Yapmayı Neden Bıraktığını Öğrenince Çok Duygulanacaksınız!

Popüler İçerikler

İsrail İran'a Saldırı Başlattı: Tahran'da Patlama Sesleri Duyuldu!
Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
Gazeteler Devlet Bahçeli’nin Öcalan Çıkışını Nasıl Gördü?