Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olayları

Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Hollywood'un en tanınmış rapçilerinden Sean Diddy Combs, son dönemdeki skandallarlarıyla gündemde. Haftalar önce ortaya çıkan deliller, geçtiğimiz günlerde rapçinin tutuklanmasına yol açtı. Puff Diddy olarak da bilinen Combs, birçok ünlü isimle birlikte büyük partilerde boy gösteriyordu; ancak bu organizasyonların arka planında cinsel istismar, adam kaçırma, şantaj ve yasaklı madde kullanımı gibi ciddi suçların bulunduğu ortaya çıkmıştı. Peki Puff Diddy'nin dosyasının detayları neler? Gelin, kan donduran skandalların ardındaki ismin hayatına ve yaşanan olaylara daha yakından bakalım👇

Hollywood'un En Karanlık Skandallarından Biri: Sean Diddy Combs Davasının Derinliklerine Birlikte İnelim

Selena Gomez, katıldığı konserde başka bir erkekle samimi bir şekilde dans etmesiyle yine eleştirilerin odağı haline geldi.

Başka Bir Erkekle Samimi Şekilde Dans Eden Selena Gomez Yine Eleştirilerin Odak Noktası Haline Geldi

Millie Bobby Brown ve Jake Bongiovi 2024 senesinin başında evlenmiş ve düğünlerini basından uzak tutmayı tercih etmişti. 20 yaşındaki oyuncu düğün karelerini ilk defa paylaştı.

Stranger Things Dizisinin Yıldızı Millie Bobby Brown Düğün Sonrası İlk Defa Gelinlikli Pozlarını Paylaştı

Angelina Jolie son zamanlarda kendisinden 9 yaş küçük İngiliz rapçi Akala ile aşk iddialarına karıştmıştı. İkilinin görüntüleri iddiaları alevlendirdi.

Brad Pitt'le Yaşadığı Boşanma Sonrası Angelina Jolie'den Yeni Aşk Hamlesi: Kalbini Ünlü Rapçiye Kaptırdı!

"Friends" dizisinin yıldızı Matthew Perry evinin jakuzisinde ölü bulunmuştu. Sevenlerini yasa boğan Perry'nin "ketaminin akut etkileri" yüzünden hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ünlü yıldızın vefatı ardındaki sır perdesi ölümden sorumlu olduğu düşünülen iki doktordan birinin itirafıyla aralandı.

Friends Dizisi Yıldızı Matthew Perry'nin Ölümündeki Sır Perdesi Aralandı: Doktor Her Şeyi İtiraf Etti!

Popüler İçerikler

Cem Garipoğlu'nun Fethi Kabir Tutanağı Ortaya Çıktı: Kefen Yok, Plastik Poşet Bulundu!
Enflasyon Rakamı Sonrası Ekim Ayı Kira Zam Oranı Belli Oldu!
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!