Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olayları

'Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Ünlü çift Sophie Turner ve Joe Jonas, bir yıldan fazla süren boşanma davalarının ardından, çocuklarının velayeti konusundaki anlaşmazlıkları nihayet çözdü ve yollarını resmen ayırdı.

İkisi de Başka Aşklara Yelken Açmıştı: Velayet Konusunda Anlaşan Sophie Turner ve Joe Jonas Resmen Boşandı

Yıldızlar, müzik dünyasının en önemli gecelerinden birini kutlamak için New York'ta buluştu! UBS Arena'da gerçekleşen 2024 MTV Video Müzik Ödülleri, aynı zamanda etkinliğin 40. yıldönümünü de coşkuyla kutladı. Peki birbirinden ünlü isimler hangi ödüllere aday gösterildi? Gelin birlikte bakalım👇

2024 MTV Video Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu: Gelin Kazananlara Birlikte Bakalım!

https://renovate.onedio.com/haber/2024-mtv-muzik-odullerinde-nostalji-ruzgari-unlu-isimler-kiyafet-tercihleriyle-bizi-zaman-yolculuguna-cikardi-1245725

2024 MTV Müzik Ödüllerinde Nostalji Rüzgarı: Ünlü İsimler Kıyafet Tercihleriyle Bizi Zaman Yolculuğuna Çıkardı

Ünlü rock müzik şarkıcısı Jon Bon Jovi, Nashville'de klip çekimi yaparken, intihar girişiminde bulunan kadını fark etti. Korkulukların önüne geçen kadını ikna etmeyi başaran Bon Jovi o kişinin hayatını kurtardı!

Bon Jovi Bir Köprüde Klip Çekimi Yaparken Canına Kıymaya Kalkışan Kadının Hayatını Kurtardı

Rapçi Offset'le son derece karmaşık bir ilişkiye sahip olan Cardi B geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu duyurmuş ve bebeğin eski kocasından olduğu anlaşılmıştı. Dün akşam saatlerinde hastane odasından yaptığı paylaşımlarda üçüncü bebeğini kucağına alan Cardi B'nin kızı oldu!

Cardi B Boşandığı Offset'ten Üçüncü Çocuğunu Kucağına Aldı: Rapçinin Hastane Pozları Dile Düştü

Bir süredir ayrılık iddialarıyla çalkalanan Wanda Nara ve Mauro Icardi ikilisi geçtiğimiz gece baş başa romantik bir akşam yemeğinde görüntülendi. İkilinin görüntülerine kısa sürede "Icardi akıllanmaz" gibi yorumlar yapıldı.

Boşanacaklarını Yedi Cihana Duyuran Wanda Nara'yla Yemeğe Çıkan Icardi'ye "Her Şey Müstahak" Yorumları Yağdı

Dünyaca ünlü isim Selena Gomez, uzun yıllardır lupus hastalığı ile mücadele ediyordu. Gomez, tıbbı rahatsızlıklarından dolayı anne olamayacağını açıkladı.

Dünyaca Ünlü İsimden Üzen Haber: Selena Gomez Çocuk Sahibi Olamayacağını Açıkladı!

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, bir magazin dergisinin kapak kızı oldu. Yenilikçi bir stile sahip olup, tarzını sıkça değiştiren ve bunun için peruklardan da yardım alan güzel şarkıcı yeni imajıyla dikkat çeken pozlar verdi.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Halsey, PAPER Magazin İçin Yeni İmajıyla Kameraların Karşısına Geçti!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!