Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olayları

'Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Lady Gaga'nın uzun zamandır birlikte olduğu nişanlısı Michael Polansky ile nişanlandığı iddia ediliyordu. Sevgilisiyle görüntülenen Gaga parmağındaki yüzüğü resmen gözlere soktu!

İş İnsanı Sevgilisini Nişanlısı Olarak Tanıtan Lady Gaga Göz Dolduran Yüzüğü ile Ağızları Açık Bıraktı!

İngiliz aktör Theo James İstanbul'da görüntülendi! Galata Kulesi civarında gezdiği, bir Türk hayranının sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıkan yakışıklı oyuncunun o fotoğrafları kendisini göremeyenlerin goygoyuna dahil oldu!

İstanbul'a Gelen Theo James'i Göremeyen Hayranları Son Çareyi İşi Goygoya Vurmakta Buldu

Elton John, geçtiğimiz yıl sahnelere veda etmiş ve artık ailesiyle vakit geçirmek istediğini belirtmişti. Emekliliğe adım atan 77 yaşındaki sanatçı şiddetli bir göz enfeksiyonu nedeniyle bir gözünde görme kaybı yaşadığını açıkladı.

Emekli Olmuştu: Müzik Dünyasının Efsane İsmi Sir Elton John Bir Gözünde Görme Kaybı Yaşadığını Açıkladı

Ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş'a poz veren Kendall Jenner'ın çekim için baştan yaratılan saç stili dikkat çekti. Kısa saçlarıyla annesi Kris Jenner'a benzetilen Kendall Jenner dillere düştü!

Kısa Saçlarıyla Annesi Kris Jenner'ı Aratmayan Kendall Jenner'ın Yeni İmajı Dillere Düştü!

Dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, bir magazin dergisinin kapak kızı oldu. Yenilikçi bir stile sahip olup, tarzını sıkça değiştiren ve bunun için peruklardan da yardım alan güzel şarkıcı yeni imajıyla dikkat çeken pozlar verdi.

Dünyaca Ünlü Şarkıcı Halsey, PAPER Magazin İçin Yeni İmajıyla Kameraların Karşısına Geçti!

2000'li yıllarda genç kızların gönlüne taht kuran Amerikalı aktör Zac Efron, katıldığı bir davette yeni imajıyla görüntülendi. Oyuncunun gençliğinden eser kalmaması ve aldığı yaşların yüzünden okunması ise ''yıllar ona acımamış'' dedirtti.

High School Musical'ın Troy'u Zac Efron Bir Ayın Sonunda İlk Defa Görüntülendi, Yeni İmajı Dikkat Çekti!

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!