Bu Haftaya Damgasını Vuran Yabancı Magazin Olayları

'Güncel yabancı magazin haberleri neler? Bu hafta magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

Yeni anne ve baba adayımız Justin ve Hailey Bieber çiftinin tarzları sık sık dillere düşüyor bildiğiniz gibi. Hailey Bieber'ın dantelli kıyafetinin yanında kapkaççı kılıklı Justin tepki çekti.

Hailey Bieber'ın Arkasından Kapkaççı Gibi Giden Justin Bieber'in Karısıyla Uyumsuzluğu "Şaka Mı?" Dedirtti

Dünyanın en zengin iş insanlarından Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, nişanlısıyla birlikte tatile çıktı. Önce Yunanistan'da tatil yapan ünlü iş insanı, daha sonra süperyatıyla Göcek ve Bodrum'a demir attı.

Dünyanın En Zengini Jeff Bezos 500 Milyon Dolarlık Süperyatıyla Bodrum'da

SpaceX ve Tesla'nın kurucusu, X'in (Twitter) sahibi dünyaca ünlü milyarder Elon Musk'ın bir çocuğunun daha olduğu ortaya çıktı. Musk'ın ikiz bebeklerinin annesinin dünyaya getirdiği bebek, Elon Musk'ın 12. çocuğu oldu. Ayrıca Elon Musk'ın ilişki teklifini reddeden bir çalışanın maaşına zam yapılmadığı iddia edildi.

Elon Musk'ın 12'nci Çocuğu Dünyaya Geldi: İlişki Teklifini Reddedene Zam Yok!

Geçtiğimiz günlerde alkollü araç kullandığı için gözaltına alınan Justin Timberlake büyük yankı uyandırmıştı. Şimdilerde ise dünyaca ünlü şarkıcının Mayıs ayında verdiği konser görüntüleri yeniden gündeme geldi.

Gözaltına Alınan Justin Timberlake Mayıs Ayındaki Konseriyle Sosyal Medyada Viral Oldu

Günümüz magazin dünyasında ne yazık ki bazen ünlülerinde bir insan olduğunu unutabiliyoruz. Bunun sonucu olarak birçok anlaşmazlık ve tartışma çıkabiliyor. Geçtiğimiz günlerdeyse takip edilen Lana Del Rey kendini tutamayarak kızgın tepkiler verirken kameralara yakalandı.

Paris'te Bir Gün Geçirmek İsterken Takip Edilen Lana Del Rey Sinirini Tutamadı

Ed Sheeran yakınlarda yaptığı bir görüşme sırasında yaklaşık 10 yıldır telefon kullanmadığını ve bunun sebeplerini açıkladı. Belki de hepimizin Ed Sheeran'dan öğrenmesi gerekenler olabilir. Gelin neden beraber bakalım.

Ed Sheeran Yaklaşık 10 Yıldır Akıllı Telefon Kullanmadığını Açıkladı ve Açıkcası Sebebi Çok Mantıklı

Geçtiğimiz sezonu çifte kupa ile tamamlayan Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, eşi Wanda Nara ile birlikte ülkesindeki bir program yaşantılarına dair konuştu. Çift, ilişkilerine yönelik çarpıcı itiraflarda bulundu.(Akif Gökay)

Çok Acı Çekmiş: Maxi Lopez'i Aldatan Mauro Icardi'nin Eşi Wanda Nara'dan Şaşkınlık Yaratacak Sözler

Daily Mail'de yer alan bilgilere göre; Kylie Jenner'ın eski sevgilisi dünyaca ünlü rapçi Travis Scott 'alkollüyken izinsiz mülke girme' suçundan Miami'de tutuklandı.

Dünyaca Ünlü Rapçi Travis Scott Haneye Tecavüz Suçundan Tutuklandı!

Rap denilince akla gelen ilk isimlerden canımız ciğerimiz Eminem bomba gibi geri döndü! 12'nci stüdyo albümü 'The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)' ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Eminem, albümün ilk teklisiyle ortalığı kasıp kavurdu!

Birileri Demiş Öldü, Şimdi Yazsınlar Kral Geri Döndü: Eminem 'Houdini' Şarkısıyla Listeleri Kasıp Kavuruyor

Amerikalı şarkıcı Justin Timberlake alkollü araç kullanırken polise yakalanmasının ardından gözaltına alınmıştı. Gözaltı fotoğrafı yayımlanan Timberlake, serbest bırakıldı.

Gözaltı Fotoğrafı Yayımlandı: Alkollü Araç Kullanmaktan Gözaltına Alınan Justin Timberlake Serbest Bırakıldı

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
A Milli Takımımız Avusturya'yı 2-1 Mağlup Ederek EURO 2024'te Çeyrek Finale Yükseldi
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"