Bu Hafta Steam'de En Çok Oynanan 11 Oyun (27 Eylül - 4 Ekim)

Steam artık detaylı analizler sunmaya başladı, bu doğrultuda Steam arayüzünden haftanın en çok oynanan oyunları görüntülenebiliyor. İşte Steam'de bu hafta en çok oynanan 11 oyun.

1. FIFA 23

Çıkmasıyla birlikte tüm spor oyunu severlerin ilgisini çeken FIFA 23, yeni eklentileri ve oynanışın iyileştirilmesi sonucunda son 2 haftanın en çok oynanan oyunu oluyor.

2. Need For Speed Heat

İndirime girmesiyle beraber oyuncuların ilgisini çeken efsanevi serinin oyunu multiplayer eklentisi sayesinde oyunsevelerin çokça ilgisini çekmeye devam ediyor.

3. Counter-Strike: Global Offensive

Valve'ın gözbebeği CS:GO her zaman olduğu gibi haftanın en çok oynananlar listesinde ilk üç içerisinde yerini alıyor.

4. Lost Ark

Çıkışıyla beraber inanılmaz anlık oyuncu sayılarına ulaşan Lost Ark eski etkisini bir dönem kaybetmiş olsa da tekrardan haftanın en çok oynanan oyunlarından birsi olmayı başarıyor. Oyun içerisinde etkinlikler ve cezbedici mekanikleri oyuncuların epey bir süre daha oyunu oynayacağını gösteriyor.

5. Kena: Bridge of Spirits

Hikayesiyle ve oynanışıyla son derece ilgi çeken, çıktığı dönemde oyuncuları son derece memnun eden Kena, geçtiğimiz günlerde indirime girmiş ve mevcut sırasını tam 45 basamak öne taşımıştı. 2.03 Patch'i ile hem oyundaki hatalar çözümlendi hem de oyuncuların oynanışı geliştirilmeye devam edildi.

6. Apex Legends

En büyük rakibi PUBG'nin her zaman altında kalan Apex Legends, iyileştirmeler ve geliştirmelerle haftanın en çok oynanan oyunlarından birisi oluyor ve rakibi PUBG'yi geride bırakıyor.

7. Naraka: Bladepoint

Hem indirimde olması hem de geliştirmeler sayesinde bu hafta, geçtiğimiz haftaya göre sırasını 45 adım öne taşıyan Naraka: Bladepoint, uygun fiyatıyla denemeye değer bir oyun.

8. Monster Hunter Rise

Ülkemizde popüler olmasa da özellikle Asya bölgesinde büyük bir hayran kitlesine sahip, değişik bir oynanış ve keyif veren Monster Hunter Rise denenebilir.

9. Assassin's Creed Odyssey

Hikâyeli oyunlar genellikle günün ya da haftanın en çok oynanan oyunlarından olmaz ancak Kena: Bridge of Spirits ve Odyssey harika indirimlere girmiş ve çokça ilgi toplamış.

10. Tom Clancy's Rainbow Six Siege

FPS oyunları arasında en rekabetçi oynanışa sahip olması ve gerçekçi savaş mekanikleri sayesinde has bir kitlesi bulunan R6 haftanın en çok oynanan oyunlarından birisi olmayı biliyor.

11. Dota 2

VALVE'ın CS:GO ile birlikte yıkılmaz bir diğer kalesi ise Dota 2. Her zaman kendine has oyuncu kitlesi sayesinde ilgisini koruyan ve yıllar geçmesine rağmen ilgi çeken Dota 2 haftanın en çok oynanan 11. oyunu oluyor.

İlginizi Çekebilir

League of Legends Worlds 2022'ye Terlik Yasağı Damga Vurdu
Twitch Mesaj Sabitleme Özelliğini Test Ediyor: Birkaç Dakikanın Bedeli Neredeyse 2 Bin Lira!
Oyun Fiyatları Nereye Gidiyor: Steam'de En Popüler 10 Oyun Hangi Ülkede Ne Kadar?

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı