Bu Hafta Mizahın Gündeminde Neler Var?

Mizah dergiler bu hafta, İstanbul Erkek Lisesi'nin başlattığı ve ülkeye yayılan lise protestolarını, Türkiye'ninde yolsuzlukta Avrupa birincisi, dünyada ise ikinci olmasını ve tutuklanarak cezaevine konulan ve üç kişinin ölümünden sorumlu tutulan Atalay Filiz ile  'selfie' çeken polisleri kapaklarına taşıdı.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
15.06.2016

Hepsine katılmakla beraber Eyfel konusuna ayrı bir parantez açmak istiyorum, ülke bok götürüyor hepimiz bunun farkındayız ama Eyfel 1 günlük kırmızı-beyaz olunca herkes mutluluktan çıldırıyor. Neymiş onlara haddini bildirmişiz,Türk'ün gücünü görMÜŞMÜŞler. Nerede boş iş orada hemen bitiyoruz,tivit atarak mı kurtarıcaz acaba bu ülkeyi,düzeni bu şekilde mi değiştircez. Dün yine bu sitede okudum Teknoloji Bakanlığı'nın bütçesi 666.206.000, oysa Diyanetin bütçesi 5.743.383.000. Bu şekilde devam edersek günlük heveslerin tutsağı oluruz ilerlemek şöyle dursun yerimizde bile sayamayız sürekli geriye sürekli geriye. Malum gerici iktidarımızın da istediği bu ya neyseeee.

15.06.2016

tam demek istediklerimi yazmışsın helal olsun. keşke herkes şu dedilerini bi anlayabilse. daha yazılacak çok şey varda... yazıyosun da ne oluyo bi tane salağın teki beğenmiyorsan siktir git başka ülkeye yaşasın göt kılı cumhuriyeti/başkanlık sistemi diye yazınca lanet okuduğunla kalıyosun.

15.06.2016

Penguen'in kapak çok iyi.Twitter'da tweet atarken Paris'i fetheden mi ararsın Osmanlı'yı yeniden kuran mı ararsın her türlü gerizekalı vardı anlayacağınız.

15.06.2016

Eyfel meselesi çok haklı,ulan kimsenin sikine bile takmadığı bir olayı biz abartıp abartıp binlerce tweet attık. Ne oldu amk? İki ışık rengi değişti,ne oldu? Saygınlık mı arttı? Adamlar yine aynı adamlar,davranış yine aynı davranış

15.06.2016

Hayir en komigi ne biliyormusunuz ? Bazi Türklerin mesajlari bizim ulkenin sayfasina kadar geldi. Sanki Paris i feth etmis gibi aptal aptal seyler yaziyorlar. Cok sıg bir millet malesef

TÜM YORUMLARI OKU (23)