Bu Hafta Adını Sıkça Duyduğumuz Yapabildikleriyle Herkesi Şaşırtan En İyi Yapay Zeka Araçları

21.yüzyılın en önemli teknolojik gelişmeleri arasında yer alan yapay zeka, geçtiğimiz 6 aylık süreçte ChatGPT, Google Bard ve Microsoft Bing gibi platformlarla tüm dünyaya yayıldı. Ancak onlardan daha fazlası var. Bugün, sayısı 2 bini aşmış yapay zeka araçları arasından zamandan tasarruf etmenize yaracak kullanışlı bazı yapay zeka araçlarını sizler için derledik.

1. Akıllı Metin Yazarı: Cohesive

2. Makaleler ile Sohbet Edin: PDF.ai

Geçen hafta bahsettiğimiz ChatPDF aracına çok benzeyen PDF.ai, PDF dosyalarındaki makale ve metinlerde ihtiyacınız olan bölümü saniyeler içinde bulmanızı sağlıyor. Başarılı yapay zeka aracı, istediğiniz herhangi bir dosyayı tarıyor ve içindeki metinle ilgili sorular sormanıza imkan tanıyor. Başka bir deyişle PDF.ai, makaleler ile sohbet edilmesine ön ayak oluyor.

3. Introducing Wordtune Spices

4. Ücretsiz Resim Oluşturucu: Lexica Art

Neredeyse hepimizin ChatGPT ile beraber özgün resimler çizebilen yapay zeka araçlarına hayran olmuşuzdur. Özellikle Papa fotoğrafı ile ünlenen Midjorney ve alternatifleri her ne kadar oldukça yetenekli olsalar da pahalı üyelik fiyatlarına sahipler. Ancak Lexica AI diğerlerinden farklı olarak oldukça sanatsal ve benzersiz görseller üretebiliyor, üstelik kullanıcılardan da herhangi bir ücret talep etmiyor. Yeni araç ek olarak, platformda yapılan herhangi bir fotoğraf üzerinden de hoşunuza gidecek yeni ilginç eserler oluşturabiliyor.

5. Videonuzdaki Kötü Seslerden Kurtulun: Descript AI

6. Dilediğiniz Her Yerde ChatGPT Kullanın: Merlin AI

7. Telifsiz Profesyonel Şarkı Oluşturucusu: Soundraw

8. Yeni Yapay Zeka Doktoru: Docus

Hindistan merkezli bir yapay zeka projesi olarak geliştirilen Docus, ilerleyen zamanlarda tıp dünyasını yerinden oynatabilecek bir potansiyele sahip. Tıpkı bir aile doktoru veya sağlık danışmanı gibi çalışan Docus'a tüm sağlıksal sorularınızı ve şikayetlerinizi dile getirebilir, tatmin edici ve doğru yanıtlar alabilirsiniz. Docus, özellikle sahte ve tehlikeli sağlık içeriklerinin internette cirit attığı bu dönemlerde, güvenebileceğiniz sayılı kaynaklardan biri.

9. Profesyonel Slayt Oluşturucu: Tome

10. Web Site Asistanı: Style AI

Listemizin son sırasında bulunan Style AI, web site oluşturmak isteyen veya halihazırda bir web sitesi bulunan kişilerin kullanmadan geçmemesi gerek bir yapay zeka. İçerisinde Lewi, Seona ve Astra isimli üç farklı araç bulunduran platformda, Lewi ile sadece birkaç kelime ile istediğiniz web sitesini oluşturabilirsiniz. Seona ile web sitenizin popülerliğini arttırabilir ve daha çok ziyaretçi elde edebilirken, Astra'yla ise reklam politikalarını kolayca düzenleyebilirsiniz.

İlginizi çekebilir:

Barbie Evreninde Nasıl Görüneceğini Merak Edenler Yapay Zeka Destekli Bu Ücretsiz Web Sitesini Denemelisiniz!
Yapay Zeka Yine "Yok Artık!" Dedirtti: Bu Sefer Herhangi Bir Fotoğrafı Saniyeler İçinde Videoya Dönüştürdü!
ChatGPT'den Öğrencilere Güzel Haber: Yapay Zekanın Ödev Yapmasını Engelleyen Özellik Kaldırıldı!
ChatGPT Mobil Uygulaması iOS'un Ardından Android Telefonlara da Geliyor! Nasıl Ön Kayıt Yaptırılır?

Popüler İçerikler

Rasim Ozan Kütahyalı'dan 'Yatırım Tavsiyesi Olmayan' Açıklama: "Araba ve Konut Almayın. Fiyatlar Düşecek"
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!