Bu Fragman Çok Konuşulacak! Güldür Güldür Show Yeni Sezon Fragmanıyla CHP'ye Göndermeler Yaptı

11. sezonuyla yeniden ekranlara gelmek için gün sayan Güldür Güldür Show programı sezona bomba gibi bir giriş yaptı desek yeridir. Gelin yayınladıkları fragmanın detaylarına birlikte bakalım!

Son zamanlarda gündemi meşgul eden siyasi şakaları ele aldıkları fragmanlarıyla ince göndermelerde bulunan ekip şimdiden konuşulmaya başlandı.

"Parti tabelanız biraz 'sağa' kaymış." şeklinde tespitlerin yer aldığı fragman Twitter kullanıcılarını güldürmeyi başardı.

Buna ek olarak ise şakalar arasında "Sandalyelerimizin çoğunu kaptırdık." şeklinde repliklere de yer verildiği görüldü.

İşte o fragman 👇

Gelen yorumlar ise bu şekildeydi 👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
10.10.2023

Anlamsız abi muhalefetten rahatsızsanış suçlama yapın diyoruz adam çocuk gibi mızmızlanıyor suç diyorum bak suç hani şu suçu işledi gibi adam diyor yeniliyor koltuğu bırakmıyor oğlum bu suç değil zaten bizim yerimize de konuşuyor birileri iktidardan rahatsız değil msiniz değişmesini istemiyor musunuz ben iktidardan değil işlediği suçlardan rahatsızım kasanın boş olmasından bu parayı kendi aralarında yemelerinden ve sanki bütün ülke yemişiz gibi ülkenin sorunuymuş gibi davranmalarından orta doğuda birlikte olmadığı terör örgütü kalmadı gitti sınırımız bile olmayan afganistandan eli silahlı full erkek mülteci getirdiler talibanın izni ve haberi olmadan getirebilirler mi yok olmuş hizbullahı canlandırdılar fetö zaten kendi akıl hocası pkk işid daeş ypg öso adamlar hepsiyle pis işler yaptı chp hdp ile ittifaka dahil olmadan kürt oylarını almış chp terörist bu ne abi ya bunları konuşalım suç konuşalım

10.10.2023

hiç sevmem izlemem ama ilk defa bı fragman ve esprileri beğendim.. espiri yapicaz diye aşırı bagiriyorlar diye yıllardır izlemiş değilim..

11.10.2023

Çok şey kaçırmışsın farkında değilsin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ