Bu Eylül’de Gitmek İstediğin Yerleri Söyle Ne Kadar Paraya İhtiyacın Olduğunu Söyleyelim!

Eylül ayında tatilin bir başka olduğunu ancak gerçek tatilciler bilir! Sezonun yavaş yavaş sakinleştiği, havanın puding gibi yumuşacık olduğu bu ayda tatil yapacaklar için bir test hazırlayalım istedik! 

Bu tatilinde ne kadar paraya ihtiyacın olduğunu öğrenmeye hazır mısın? 

O zaman haydi teste! 

Çok paraya ihtiyacın var!

Senin biraz fazlaca paraya ihtiyacın var gibi yorumladık. Çünkü genel olarak sen har vurup harman savurmayı baya seviyorsun. :) Üstelik bu süreçte genel olarak her şeyi kafana takmak yerine yiyelim içelim gezelim kafasındasın. aslında mutlu olmak için bu güzel bir yol fakat ihtiyacın olduğunu düşündüğün paraya ulaşamazsan sonu hüsran olabilir. Dikkat etmek lazım. :)

Pek paraya ihtiyacın yok!

Sen mutluluğun formülünü çok iyi çözmüşsün. Senin bir şeyleri yoluna koymak için paradan çok başka şeylere ihtiyacın var. Mesela iç huzur! İşte tam bu noktada genel olarak yaratıcı bir kişiliğe sahip olmayı başarıp aslında hemen her zaman yaratıcılığını ön plana çıkarabilmişsin. Doğrusu bu durum takdire şayan. :)

Biraz paraya ihtiyacın var gibi...

Senin için para çok fazla anlam ifade etmese de hayalini kurduğun, planladığın şeyler için sanki biraz çaba harcaman gerekiyor gibi düşünüyoruz. Bu hayallere ulaşmak içinse belli bir kısmında para önem arz ediyor. Fakat sen bu dengeyi iyi tutturmuşsun. Mutlu olmak için paralı olmalıyım gibi bir durumun yok. :)

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış