Bu Ay Sinemada İzlemen Gereken Film Hangisi?

Bu ay vizyona giren filmlerden hangisini izlemeliyim diye düşünüyorsan, seni teste alalım!🎬

Bu ay sinemada izlemen gereken film: Deli Kazım!

23 Eylül'de komedi türüyle vizyona girecek olan Deli Kazım filminde, kahramanımız 1920'li yıllarda savaş yıllarında adada kalan arkadaşlarına ulaşmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Adaya ulaştığında niyeti iyi olmayan yabancı askerlerin hazine avcıları olduklarını ve adadaki sanat ve tarihi eserleri çalıp, sakladıklarını öğrenir. Tabii kahramanımız buna izin vermeyecektir!

Bu ay sinemada izlemen gereken film: Bandırma Füze Kulübü!

21 Ekim'de dram türüyle vizyona girecek olan Bandırma Füze Kulübü filminde, 1950'li yıllarda SSCB Sputnik’le uzaya roket gönderir ve Bandırma’da yaşayan liseli gençler ve arkadaşları, Sputnik’ten bir ilham alırlar. Bu ilham üzerine programları, destekleri ve maddi imkanları olmadan imkansızı başarmak için uzaya roket göndermek üzere “Bandırma Füze Kulübü”nü kurarlar.

Bu ay sinemada izlemen gereken film: Komutan!

7 Ekim'de aksiyon türüyle vizyona girecek olan Komutan filminde, Suriye’nin El Bab Bölgesinde üç kişilik Türk Özel Kuvvetler Timi özel bir operasyon sırasında şehit düşünce teröristler cenazeleri ele geçirmek istemektedir. Ancak Türkiye, üç şehidini geride bırakmamakta kararlıdır ve Binbaşı Tuna Alkan ve üç askeri şehitleri vatana geri getirmekle görevlendirilir. Üç şehidin cenazesi için gidilen kurtarma operasyonunda Binbaşı Tuna Alkan ve askerleri türlü zorluklar karşılaşırlar ancak bu görev bir süre sonra bambaşka bir mücadeleye dönecektir.

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde Gözaltına Alınan 65 Kişiden Biri Olan 'Basel' Tutuklandı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler