Bu Aşkın İkinci Yarısından Umutluyuz: Ünlü Oyuncu Devrim Özkan ve Futbolcu Lucas Torreira Barıştı!

Ocak ayında birlikteliklerini sonlandırma kararı veren Lucas Torreira ve Devrim Özkan cephesinden gündeme bomba gibi düşecek yepyeni bir haber geçtiğimiz gece geldi.

Duru güzelliğine hayran kaldığımız Devrim Özkan'ı rol aldığı birçok televizyon dizisinden tanıyoruz. Kendisi, Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide Songül karakterine hayat vermiş ve başarılı performansıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başarmıştı.

Son dönemin gözde futbolcularından Lucas Torreira'yı ise tanımayan yoktur diye düşünüyoruz. Kendisi 2022 yılından bu yana Galatasaray'da forma giyiyor. 28 yaşındaki futbolcu, maçlardaki hızlı ve çevik hareketleriyle futbolseverlerin gönlünü kazanmayı başaran nadir isimlerden.

Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın aşk yaşıyor olduğu iddiası geçtiğimiz yılın gündemine bomba gibi düşmüştü belki hatırlarsınız. Bir süre sonra çift bu iddiayı doğrulamış ve aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam etmişti.

Nazardan mı kem gözden mi bilinmez, bir süre sonra çiftin ayrılık haberi geldi. Söylentilere göre bu üzücü ayrılığın nedeni, Torreira'nın Özkan'dan oyunculuğu bırakmasını istemesiydi.

Ayrılığın üzerinden aylar geçmesine rağmen geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi hakkında övgü dolu bir açıklama yapan Özkan, ''Hikayeyi biz biliyoruz'' deyince kalplerimiz yerinden hoplamış ve ufukta bir barışma mı var diye merak eder olmuştuk.

Beklediğimiz barışma haberi dün gece geldi. 2. Sayfa Magazin'in haberine göre; Devrim Özkan ve Lucas Torreira, Cihangir'de bir restoranda yemek yerken görüldü. Çifte Torreira'nın kardeşi ve arkadaşlarının da eşlik ettiği iddia edildi.

Bu içeriklere de göz atabilirsiniz:

Cümbür Cemaat Lüks Yat Keyfi: Melek Mosso, Eşi Serkan Sağdıç ve Arkadaşlarıyla Göcek'te Objektiflere Yakalandı
Ani Bir Şekilde İmaj Tazeleyen Nilperi Şahinkaya'nın Yeni Saçlarına Emre Yusufi'den Uyarı Niteliğinde Tepki!
Rastalı Şeyma Subaşı'ndan Cici Kız Hande Erçel'e: 22 Ağustos'ta Ünlülerin Instagram Paylaşımları

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
YORUMLAR
23.08.2024

Sanki umrumuzdaydı amk

23.08.2024

boş heberlerden biri bizene bundan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ