Bu Adam Çocuklara 'Ahlak' Dersi Verecek: İmam'dan Sedef Kabaş Hakkında Çirkin Paylaşım

Samsun'da imamlık yapan Vedat Aydın, “Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanan Gazeteci Sedef Kabaş hakkında 'Muhtemelen gece kullanmıştır kelepçeyi. Bu çapta bir kadının fantazilerinin sınırını kestirmek çok kolay değil, üzülme gündüz gece vardır kelepçe” ifadelerini kullandı.

İmam Vedat Aydın, Gazeteci Sedef Kabaş'a kelepçe takıldığı iddiasıyla ilgili yaptığı paylaşımda skandal ifadeler kullandı.

Paylaşımı sildi

İmam Vedat Aydın, daha sonra silmek zorunda kaldığı paylaşımında Sedef Kabaş hakkında, 'Muhtemelen gece kullanmıştır kelepçeyi. Bu çapta bir kadının fantazilerinin sınırını kestirmek çok kolay değil, üzülme gündüz gece vardır kelepçe' diye yazdı.

Diyanet İşlerinin ise bu hakaretler üzerine imam hakkında ne tepki vereceği merak ediliyor.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cezaevine Gönderilen Güllü'nün Kızı Tuğyan'ın İfadesi Ortaya Çıktı
400'den Fazla Şubesi Olan Tatlı Devi Konkordato İlan Etti!
Eurovision 2024 Birincisi Nemo, İsrail’in Katılımını Ödülünü Geri Vererek Protesto Etti
YORUMLAR
23.01.2022

Bir mesleğe ait kıyafeti giyince o mesleğe ait beklediğin bilgi veya değerler otomatik olarak kişiye yüklenmiyor, her sakallıyı din alimi, her din alimiyim diyeni de ahlaklı , erdemli, bilgili sana sana, şekilsel inanç batağına saplandı kaldı ülke. Kendi fantezilerini, sapkın düşüncelerini, vizyonsuz kötü ideolojik görüşlerini bir kıyafetin, koltuğun altına sığınıp söyleyen ahlaksızlardan, Allah'ın arkasına saklanıp her türlü ahlaksızlığı yapanlardan ve bunlara kananlardan tiksindik artık, yeter.

23.01.2022

Diyanet muhtemelen güzel bi yere ballı atamayla ödüllendirir...

23.01.2022

90'larda ortaokulda dersine girdiğimiz din kültürü ve AHLAK bilgisi konuları, şu anki tüm diyaneti toplasan 1 ünitesi etmez..

TÜM YORUMLARI OKU (15)