Bruce Willis'in Kızı Tallulah Willis Babasının Sağlık Durumu Hakkında Yeni Bir Açıklama Yaptı

Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikalı emekli sinema oyuncusu Bruce Willis, geçtiğimiz yıl frontotemporal demans hastalığına yakalanmıştı. Ünlü aktörün kızı Tallulah Willis, babasının son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Zor Ölüm, Altıncı His, Mavi Ay gibi yapımların yıldız ismine beynin belirli bölgelerindeki işlev bozuklukları sonucu ortaya çıkan, beceri kaybına yol açan afazi teşhisi konulmuştu.

Daha sonra hastalığından dolayı beyaz perdeye veda eden oyuncunun rahatsızlığı frontotemporal demans olarak duyurulmuştu.

Bir süredir gözlerden uzak olan aktör hakkında kızı Tallulah Willis, açıklama yaptı. The Drew Barrymore Show'a konuk olan Tallulah, babasının sağlık durumunun stabil olduğunu ifade etti.

images.squarespace-cdn.com

Tallulah, babasının kendisini ve kardeşlerini şu an için tanıdığını belirtti ve "O aynı... ki bence bu konuda isteyebileceğiniz en iyi şeyin bu olduğunu hastalık sürecinde öğrendim

Ve onunla birlikteyken gördüğüm şey sevgi. O benim babam ve beni seviyor. Babam olduğunu, beni sevdiğini ona bakarken görebiliyorum" dedi.

Film yapımcısı Glenn Gordon Caron da ünlü aktör hakkında geçtiğimiz günlerde "Hayatı seviyordu ve her sabah uyanıp hayatı dolu dolu yaşamaya bayılıyordu. Şimdi hayatı bir paravandan izliyormuş gibi. Ziyarete geldiğim İlk bir ila üç dakika içinde kim olduğumu anladığını hissediyorum. Tam konuşamıyor. Eskiden kitap okumayı çok severdi, ama şimdi okuyamıyor" açıklamasında bulunmuştu.

Efsane Dizi Spartacus'un Yeni Serisi 'Spartacus: House of Ashur' Dizisi İçin Çalışmalara Başlandı!
Müjdemizi İsteriz: Millie Bobby Brown ve Henry Cavill'in Rol Aldığı Enola Holmes 3 Filmi Geliyor!

Popüler İçerikler

İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
YORUMLAR
10.11.2023

öncelikle geçmiş olsun sonra tallulah nedir amk Afganistan'da zorunlu kimlik mi çıkarıldı bu kıza :D

10.11.2023

Aynı zamanda Sonata Arctica nın mükemmel şarkısının adı. 🖤🎹

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ