Britney Spears, Oğullarının Onu Aylardır Görmeyi Reddettiğini Açıklayan Eski Eşine Karşı Sessizliğini Bozdu

Britney Spears'i ve onun çalkantılı hayatını bilmeyen yoktur.

Britney'in eski kocası Kevin Federline verdiği röportajda, 16 yaşındaki Preston ve 15 yaşındaki Jayden'nin Britney'i görmeme kararını nasıl verdiklerini anlattı.

Britney ise bu kalp kırıcı harekete üzüldüğünü ve 'onlara her şeyi verdiğini' söyledi.

'Eski kocamın çocuklarımla aramdaki ilişkiyi konuştuğunu duymak beni üzüyor. Hepimizin bildiği gibi, erkek çocuğu yetiştirmek hiç kimse için kolay bir şey değil. Bu beni endişelendiriyor, rahatsızlığımın sebebi ise Instagram sayfam.'

"Onlara her şeyimi verdim."

'Tek kelimeyle acıklı bir şey. Annem bana 'Çocuklarını babalarına vermelisin' dedi... Bunu paylaşıyorum çünkü yapabilirim!!!”

44 yaşındaki eski kocası Kevin, verdiği röportajda “Çocuklar şu anda onu görmemeye karar verdiler" dedi.

'Çocukların onu görmeyeli birkaç ay oldu. Düğüne gitmeme kararı aldılar. Zor oldu. Hayatımda yapmak zorunda olduğumu düşündüğüm en zor şey bu. Annelerin paylaştığı fotoğraf için onun adına Preston ve Jayden'dan özür diledim.'

"Onlara açıklamaya çalışıyorum, 'Bakın, belki bu da annenizin kendini ifade etmeye çalıştığı başka bir yoldur' diyorum."

Haziran ayında 40 yaşındaki Britney, 28 yaşındaki partneri Sam Asghari ile evlendi ve Federline ailesinin Los Angeles'taki evine çok yakın olan 10 milyon sterlinlik bir malikane satın aldı.

Preston ve Jayden düğüne davetlilerdi ancak birkaç ay önce Britney ile temaslarını kestikten sonra çocuklar annelerinin düğününe gitmemeye karar verdiler.

Kevin, “Onun için mutluydular ama şu anda onu görmedikleri için düğününe gitmeme kararı aldılar” dedi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yeni Sevgilisi Kim? Selena Gomez Oyunculuk Mesleğini Bırakıp Evlenip Çocuk Yapmak İstediğini Açıkladı!
Geçtiğimiz Aylarda Eşinden Tek Celsede Boşanan Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile Nişanlandığını Açıkladı!
Selda Bağcan, Aleyna Tilki'nin Sahnesine Çıkmasını Eleştiren Gökhan Türkmen'e Sert Bir Yanıt Verdi!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
08.08.2022

Müziğinden, danslarından, geçmiş ilişkilerinden, tatillerinden, günlük hayatından, anası babasından ince ince gagaladığınız, parçaladığınız, mobing ve şantajlarla el birliği ile hastalık sahibi ettiğiniz koskoca popun kraliçesini şimdi bir de çocuklarından vuruyorsunuz öyle mi? Medyadaki bu genel Britney nefreti nedir ve nereden kaynaklı ya ben anlayamıyorum. Misal Bu tarz fotoğrafları paylaşan onlarca popçu, oyuncu, topçu vs. Var neden onlar deli muamelesi görmüyor? Neden onlara çocukları üzerinden toplum baskısı yapılmıyor? Sizin bu kadından istediğiniz ne ey ABD basını bize bi söylesene?

08.08.2022

AH britney üzümlü kekim. o kadar üzülüyorum ki bu kadına, el birliği ile mahvettiler hayatını. şimdi de çocukları ile sınanıyor.

08.08.2022

Anasını satayım Ebu Cehil babası ve Deccal kardeşi falan bitti derken şimdi aptal danalarıyla uğraşmak zorunda kalıyor. Bu kadına Allah sabır versin

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ