Britney Spears Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Gerçek

Size çok ünlü ve başarılı bir şarkıcı olan Britney Spears'ın aslında çok 'abartılan' bir şarkıcı olduğunu kısa yazılarla açıklayacağım.

Şarkı Yazarlığı

Kendisinin yazdığı sadece 3 tane hit şarkı vardır onlarda 'Work Bitch', 'Me Against the Music' ve 'Everytime'dır. Diğer tüm hit şarkılarını satın almıştır, albümlerinde de çoğu şarkıyı satın almakta ve kendisi yazmamaktadır. 'In The Zone' albümünde çoğu şarkıyı yazmıştı ve bunlar iyi eleştiri almıştı ama son albümü 'Britney Jean'de hepsini kendisi yazmasına rağmen albüm çok düşük bir satış grafiği izlemiş bunun üzerine eleştirmenlerin çoğundan olumsuz yorumlar almıştır. Yani zaten ortalama olan şarkı yazarlığı artık iyi değil. En çok satan albümü '...Baby One More Time'da ise hiçbir şarkıda yazarlığı yoktur. Kariyerini bu şarkılarla kazandığına göre kendi şarkılarını yazmayan birinin en büyük eksisi budur.

Sesi

Kendisinin canlı performansı çok azdır onlarda da genelde şarkıların üstüne söylemektedir. Kariyerinde sergilediği performansların %95'in de playback yapan bir 'şarkıcı'dır.

Kalitesi

Kendisinin '...Baby One More Time', 'Britney' ve 'Britney Jean' gibi albümleri eleştirmenlerden olumsuz geri dönüşler alan albümlerdir. Basit sözlere sahip bu albümler, güçlü çıkarmaya çalışmasına rağmen düz vokallere sahiptirler.

Blackout

Hayranları tarafından en iyi albümü olarak gösterilen 'Blackout'da her zaman olduğu gibi Britney'nin çok az yazarlığı vardır. Albümde sadece 2 şarkıda yazarlık yapmıştır ve bunlarda da yardımcı yazardır. Hayranların bu kadar abartısına rağmen albüm Metacritic den 24 eleştirmenin incelemeleri sonucunda 100 üzerinden 61 puan almıştır.

Max Martin

Britney kariyerini Max Martin'e borçlu desek yeridir, çünkü en çok satan şarkısı ...Baby One More Time'da olduğu gibi çoğu hitini Max Martin yazmıştır.

Dansı

Hakkını yemeyelim Britney gerçekten çok iyi bir 'dansçıydı' ama artık hem az hem basit dans ediyor, hemde dans ederken sahnede odun gibi duruyor.

Teen Pop

Çoğu hayran bu yanılgıya düşse ve araştırmadan insanlara da aşılamaya çalışsa da Britney, Teen Pop'u başlatan kişi değil Christina Aguilera ve NSYNC gibi şarkıcılarla tekrar popüler olmasına yardım eden kişidir.

Grammy

Müzik dünyasının en prestijli ödülü olan Grammy'den, Britney'de sadece 1 tane vardır. Onuda Toxic şarkısı ile almıştır ve tabii ki bu şarkıyı da Britney yazmamıştı.

Pazarlama

Üzgünüm bu kadar gözümüze sokulan Britney Spears'ın burada olmasının tek nedeni iyi bir pazarlama.

10. Dış Görünüşü

Ve insanları kendisine çekmesinin bir sebebi de güzel ve tatlı bir kadın olması.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
YORUMLAR
21.05.2015

Gaga fanlarının Briney ile kafayı bozmalarını gerçekten anlamıyorum.Çok taraflı bir yazı olmuş.Britney ile gaga çok iyi anlaşırken fanların nefret söylemleride cidden çok ironik:D Yani şimdi britin şarkı yazmaması ya da yazdığı şarkıların ilgi duyulmaması mı onu kötü bir sanatçı yapıyor :D Hangi kameraya gülüyoruz :D Resmen sallamışda sallamış editörcükkk:/ Britney Spears son albümü için hiç bir promo yapmadı.Albümü sessiz sedasız çıkardı.Hatta hayranları çok kızdı.Neden albüm tanıtılmıyor diye.Britney Spears şu zamana kadar elde etmediği hiçbir şey kalmadı.Kısacası kadın her şeye doydu.Yok şişirilmiş sarışın falan filan.Her sarışın çıksın sanatçı olsun o zaman.Tek hit Baby one more time gibi bahsedilmeside ayrıca daha güldürücü olmuş:D Lütfen uyduruk asılsız galerilerle burayı meşgül etmeyin.Kalite tartışması yapmayacağım ama kıskançlık yanında yalan ve nefret söylemlerini başka yere sakla:D

01.05.2015

Ne kadar basit ve saçma bi yazı kısaca '' Gaga daha iyi Brit bok yesin '' demeye getirmiş. LM fandomu git gide kendini düşürüyo. Nefret kusmak için yalanlara başvurmasalar bari. Ayrıca Britney senelerin kadını tam bir efsane Gaga daha 3. albümünde flop oldu çok geçmeden 4. albümüde flop oldu. Başkasının kusurlarını araştıracağınıza idollünüze bakın. Sanırsın Gaga bi Xtina sesi çok güçlü 2 oktavlık sesi var ses konusuna girmeyin hiç. Öyle yücelttiniz ki kadını Madonna2dan bile üstün tutuyosunuz. Ama başkalarına '' idollerinizi tanrı yapmayın '' diyip Gaga'ya tanrıça demeyi iyi biliyosunuz. LM fandomu geçen seneden beri kendini olgun sanan egoist ve aptal bi fandomdan başkası değil çocuklarla doldu azınlık olarak gerçekten iyi LM olmasa gerçekten fandomunuz berbat hem ülkemizde hemde tüm dünyada. Chart News sayfasına girip bütün sanatçılara '' flop '' yorumu atıyolar. Bu nasıl acınası bi hareket. iyice küçüldünüz.

10.09.2018

britneyi kıskanıyorlar terbiyesizler salak editör sanırım britney antisi

TÜM YORUMLARI OKU (7)