Brezilya'da 62 Kişinin Hayatını Kaybettiği Uçak Kazasından Mucizevi Şekilde Kurtulan Adam

Brezilya'da korkunç bir uçak kazası yaşandı. 57 yolcusu bulunan uçak kısa süre içerisinde düştü, bütün yolculular ve mürettebat hayatını kaybetti. Uçak kazasından kurtulan ise tek bir kişi vardı: Uçağa alınmadığı için görevliyle tartışan Adriano Assis!

Kaynak: BBC

Brezilya'nın Vinhedo kentinde 68 yolcu kapasiteli uçak düştü. Uçağın düştüğü geniş bir alanda yangın çıktı.

Uçaktaki 62 yolcunun da hayatını kaybettiği, kazadan sağ kurtulan olmadığı açıklandı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, uçağın ağaçlık bir alana düştüğü ve sonrasında büyük bir duman bulutunun yükseldiği görülüyor.

Detaylar için;

Havada Korku Dolu Anlar: Brezilya'da Uçak Düştü

Kaza, Brezilya'da 2007 yılından beri yaşanan en büyük uçak kazası olarak tarihe geçerken bu kazadan kurtulan bir kişi olduğu ortaya çıktı.

BBC'nin aktardığı habere göre, Brezilyalı Adriano Assis'in uçakta bileti vardı ancak yolcu, uçağa binmedi. Havalimanına geldiğinde tam olarak bilgi alamadığını, yetkili bir isim bulamadığını ve birisini bulduğunda ise kendisine 'uçağa binemeyeceğinin' söylendiğini aktardı.

Şanslı yolcu, uçağa binmek için yetkiliyle bile tartışmıştı! Bu anları "benim hayatımı kurtardı" diyerek duygu dolu sözlerle anlatıyor kendisi.

Başka bir yolcu ise havalimanına erken geldiği halde biniş saatini kaçırmış ve artık uçağa binemeyeceği söylenmişti. Kendisini almaları için ısrar eden adam, 'Uçağın düştüğünün sesini duyduğumda pencereden dışarı baktım ve çakıldığını gördüm' diyerek yoğun duygular içerisinde olduğunu vurguluyor.

"Çok yoğun duygular içindeyim. Buradayım, titriyorum. Sadece Tanrı ve ben bu anın farkındayız."

İlginizi Çekebilir

Denize Götürdüğü Karısına Sahilde Patates Kızarttıran Erkek Sinirlerimizi Zıplattı
Elon Musk'ın Ölü Kabul Ettiği Trans Kızından Babasına Sert Sözler: "Seri Zinacı"
Hermés'in Sahibinin Bahçıvanına Bırakacağı 13 Milyar Dolarlık Miras Kayboldu!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
10.08.2024

Dedemde 98 yılında Urfa'da düşen thy uçağına Urfada'ki toplantısının son anda iptal olması sebebiyle binmemişti.İş iptal oldu diye anneannem üzülmüştü baya bi sonradan haberlerde uçağın düştüğünü görünce tüm aile her şeyin hayırlısı olur psikolojisine kaptırdı kendini.Artık değiştiremeyeceğimiz olmuş olan olayları Hayrıma oldu diyip kabullenmek gerekiyor .Evrende herşey geleceği kurmak için yaşanıyor oluyor o an da size kötü olarak gelen bir durum gelecek için güzel bir gün manasına geliyor çünkü size kötü gelen günlerde yaşadıklarınızla bir sınavı geçmiş , kendinizdeki bir yada bir kaç hata kodunu düzeltmiş gelecek için bir tık daha güzel günlere varıyorsunuz.

10.08.2024

https://nogaysiyaseti.blogspot.com/2024/08/buyuk-dusus-dolar-ylsonu-45-tl.html

10.08.2024

70lerin sonuydu galiba, Kanadada doktora yapan eşinin yanına gitmek için bilet alan Sezen Aksu uçak kalkışından bir gün önce uçağın düştüğünü rüyasında görüp binmemişti uçağa, ve uçak düşmüştü ... ; uçağa binmek istemeyen rahmetli Kemal Sunal zorla ikna edilip bindirilmişti ve uçak düşmediği halde kalp krizinden ölmüştü; helikoptere hiç binmeyen Muhsin Yazıcıoğlu ikna edilerek bindirilmiş ve helikopter düşmüş ve bir çok kişi ölmüştü... dolayısıyla ünlülerin bile başına bu kadar çok gelmişse bu olaylar, benzer hikayeye sahip binlerce kişi vardır, en güvenli taşıtın tren olduğu sanırım doğru ve uzun sürede öyle kalacak...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ