Breaking Bad'in Yıldızı Bryan Cranston Koronayı Yendiğini Duyurdu

Emmy ödüllü 'Breaking Bad'in 64 yaşındaki yıldızı Bryan Cranston nam-ı diğer Walter White, Kovid-19'a yakalandığını ve tedavi sonucu hastalığı yendiğini duyurdu.

Kovid-19'a yakalandığını Instagram hesabından paylaştığı video ile duyuran Cranston, hastalığı hafif semptomlarla atlattığı için şanslı olduğunu söyledi.

Los Angeles Üniversitesi'ne bağlı bir kan bankasına plazma bağışı yaptığı anları paylaşan usta oyuncu Instagram paylaşımında şu uyarıyı da yaptı: 

'Sizi kahrolasıca maskeyi takmaya, ellerinizi yıkamaya ve sosyal mesafeyi korumaya davet ediyorum.'

Breaking Bad'in asi kimya öğretmeni

90'lı yıllarda Seinfeld ve Malcolm in the Middle gibi yapımlarda boy gösteren Cranston, Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle dünya çapında tanınır hale gelmişti.

64 yaşındaki ABD'li oyuncu, 88. Akademi Ödülleri'nde Trumbo‘daki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ına aday gösterilmişti.

Geçtiğimiz yıl ise Amerikan tiyatro Oscar'ları diye de anılan, yalnızca Broadway yapımlarına verilen prestijli Tony Ödülleri'nde En İyi Erkek Aktör Ödülü'nün sahibi olmuştu.

"Plazma tedavisi" nedir?

Kovid-19 geçiren bir kişinin bağışıklık sistemi koronavirüse saldıracak antikorlar geliştiriyor. Glikoprotein yapısındaki moleküller olan antikorlar, kanın 'plazma' adı verilen sıvısında oluşuyor.

 Bu nedenle plazma tedavisinde Kovid-19 tanısı konan ve tedavi sürecinin ardından iyileşen kişilerin kanından 'plazma' adı verilen sıvı alınarak, hasta kişiye naklediliyor. 

Bu antikorların, yoğun bakımdaki yüksek riskli hastaların iyileşmesine yardımcı olduğu belirtiliyor.

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
31.07.2020

Heisenberg yine kazandı.

31.07.2020

I am not in danger Corona. I am the danger.

31.07.2020

yeah..bitch.

TÜM YORUMLARI OKU (7)