Brad Pitt'ten Sonra Bir Darbe de Tom Cruise'a! Kızı Suri Resmi Olarak Babasının Soyadını Reddettiğini Açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda Brad Pitt'in kızı Shiloh soyadını 'Jolie' olarak değiştirmiş ve gündeme bomba gibi oturmuştu. Bir darbe de Tom Cruise'un kızından geldi.Tom Cruise'un kızı Suri Cruise babasının soyadını resmi olarak reddettiğini açıkladı.

Hollywood'un en ünlü aktrislerinden biri olan Tom Cruise'un boşandığı eşi Katie Holmes'dan dünyaya gelen kızı Suri ile uzun süredir ilgilenmediği ortaya çıktı.

Gençlere taş çıkartan karizması ve canlandırdığı karakterlerdeki başarısıyla gönüllerde taht kuran Tom Cruise'un pek de iyi bir baba olmadığı söylendi!

Geçtiğimiz haftalarda kızı Shiloh'un soyadını reddettiği Brad Pitt gündeme damga vurmuştu, bir diğer ünlü nepo bebeklerden olan Suri Cruise'un da babasının soyadını resmi olarak reddettiği açıklandı!

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

Geç Bile Kaldı: Çocuklarının Velayetinden Vazgeçen Brad Pitt'in Kızı Shiloh Soyadını 'Jolie' Olarak Değiştirdi

Evliliklerini beş yıl sürdürmeyi başaran, ardından boşanan Katie ve Tom çiftinin kızları geçtiğimiz günlerde 18 yaşına bastı. İkilinin boşandığı sene henüz beş yaşında olan Suri'nin annesiyle yaşadığı ve babasıyla görüşmediği biliniyordu.

LaGuardia Lisesi'nden mezun olan Suri babasının soyadını reddettiği açıkladı. Page Six'in haberine göre, Tom Cruise kızı Suri'yi mezuniyet töreninde yalnız bıraktı...

Mezun olan öğrencilerin isminin bulunduğu listede Suri Cruise'un soyadının 'Noelle' olarak yazılması dikkatlerden kaçmadı.

İlginizi Çekebilir:

Bir Film Senaryosu Daha Gerçek Oldu: The Notebook Filminin Yıldızı Gena Rowlands'a Alzheimer Teşhisi Konuldu
Cardi B'nin Prenses Diana'ya Özenerek Yaptığı Kombin "Bu Ne Cüret?" Tepkilerini Beraberinde Getirdi!
Estetikleriyle Güzellik Algılarını Baştan Yaratıp Ayarlarımızla Oynayan Kylie Jenner Yüzünü Tülle Kapattı

Popüler İçerikler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Macerası Sona Erdi! EURO 2024 Çeyrek Final
Bozkurt İşareti Yaptığı İçin 2 Maç Ceza Almıştı: Polisler, 160 Bin Uyuşturucu Hapla Merih Demiral Yazdı
YORUMLAR
26.06.2024

Tom Cruise, Scientology tarikatının başındaki ikinci isim. Artık lideri sayılıyor neredeyse. Tarikatın önemli kurallarında biri asla boşanma olmaması. Kate boşanabilmek ve kızın velayetini alabilmek için Tom'dan kaçıp eyalet değiştiriyor. Boşanma tarikata rağmen gerçekleşiyor bu sebepten. Boşandıktan sonra görüşemezler, öz kızı dahil. Tarikat ikisini de afaroz etti. Eğer Tom da görüşmeye devam etseydi Afaroz edilecekti. Bu sebepten kendi öz kızına bakmadı ilgilemedi. Boşandıktan sonra bi kere arayıp sesini dahi duymamış Suri'nin. Kızın hareketi gayet normal ve yerinde. Böyle bi sözde baba ile napsın..

26.06.2024

Bu arada Nicole Kidman ile evlatlık 2 tane cocukları vardı. Nicole boşandıktan sonra iki çocuğun sesini dahi duyamadı bu scientology muhabbetinden dolayı. Tom aldı velayetlerini ve bi daha asla göstermedi çocukları. Onlar da şimdi Nicole ile görüşmüyorlar/görüşmek istemiyorlar. Bu konu Kate'in aynı hataya düşmemesini sağladı. Plan kurup boşandı.

26.06.2024

Bunlar babalık ile ilgili değil gençlik isyanı 🤪

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ