Bozkurt'ta Çöken Ölçer Apartmanının Müteahhidinin Mal Varlığına Tedbir Konuldu

Kastamonu'da, selin vurduğu Bozkurt ilçesinde çöken 8 katlı Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi Mehmet Ö.'nün mal varlığına tedbir koyuldu.

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca selden etkilenen binalarla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ölçer Apartmanı'nı 3 yıl önce yapan Mehmet Ö. hakkında gözaltı kararı verilmişti.

Soruşturma kapsamında Mehmet Ö.'nün mal varlığına da tedbir koyulduğu belirtildi.

İlçede Sınarcık Mahallesi'nde ofisi bulunan ve Ezine Çayı kenarında başka apartmanın teras katında oturan Mehmet Ö., selin ardından ailesiyle ilçeden ayrılmıştı.

Popüler İçerikler

Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
YORUMLAR

Buna izin veren bakanlığa ne yapıldı o önemli

17.08.2021

1999 yılında da bütün deprem yükünü bir mütahide yıkmışlardı aradan 22 yıl geçti sel felaketini yine bir mütahide yıktılar...bu memleketin dere yatağına ev yapılmaz diyen,bu yere bu kadar kat bina yapılmaz diyen,iş ve insan sağlığını düşünen,bunlardan nemalanan,vergi alan vsvsvsvsvsvs kurumları ve onlardan gerçekten hesap soracak halkı varmı??????

Pasif Kullanıcı
17.08.2021

Neden mehmet ö.? Yok mu bu orospu çocuğunun soyadı

17.08.2021

Ölçer Apt.? Mehmet ÖLÇER olabilir yüksek ihtimalle. Müteahhitler her türlü malzemesini çaldığı, işçilerin emeğini vermediği ve yüksek fiyatlarla sattığı binalara kendi soyadını vermekten hoşlanır. Benim gördüğüm, eşinin, çocuğunun ve metresinin adını vermiş olanlar dahi var.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ