Bozdurdukları Döviz Karşılığında Balya Balya Türk Lirası Alan Arap Turistlerin Gündem Olan TikTok Videosu

Yosf Abukoosh isimli bir TikTok kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntüler gündem oldu. O görüntülerde döviz bürosunda döviz bozdurarak balya balya Türk Lirası alan Yosf Abukoosh ve arkadaşları görülüyor. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
18.12.2021

Dünya bizi kıskanıyor yalanına inanan AKmallar ile Itibardan tasarruf olmaz diyen bahçelinin peşinden giden çakma vatanseverlere izletmeli önce. Rezilliğimiz, ayyuka çıktı. Adamlar para birimimizle topaç gibi oynuyor hala neyi tartışıyoruz onuda bilmiyorum.

18.12.2021

Bizim insanımız “koyun kafalı” illa güdün beni diye bas bas bağırıyor illa çoban olsun başımızda diyor. Bizi bir oraya bir buraya sürsün diyor. İşin kötü yanı koyunlarla birlikte gözü açık bir avuç Kangal kaldık mecbur bizde sürükleniyoruz istemsiz!

18.12.2021

Bu bir dramdir.

18.12.2021

ulan ırkçılıksa ırkçılık, üzerinde Atatürk’ün resmi olan parayı şu toprağını siktimin kansız araplarının sırıta sırıta o pis ellerinde sallamasına vesile oldunuz ya akp-mhp ittifakı. yazıklar olsun. seçimlerden sonra alayınızı ömür boyu kodese tıkıp çürümeye bırakmazsa bu muhalefetin de Allah belasını versin.

TÜM YORUMLARI OKU (22)