Bozcaada Belediyesi Tüm Çöplerini Gece Parti Yaptıkları Plajda Bırakıp Şezlongları Kıran Kişilere İsyan Etti!

İnsanlık olarak zarar vermediğimiz hiçbir yer yok farkında mısınız? Ormanlardaki ağaçları kesiyoruz ya da yangın çıkartıyoruz. Denizlere plastik atıklarımız ile zarar veriyoruz. Şimdi de yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte sahil kenarlarını pisletiyoruz. Ama yetmedi mi artık doğaya verdiğimiz zarar?

Bozcaada tarihi yapıları, minnoş sokakları ve serin suları ile Türkiye'nin en çok tercih edilen yazlık beldelerinden bir tanesi.

Bayram tatilinin de başlaması ile birlikte bu minik adada adım atılacak yer kalmadı desek yeridir.

Adanın kalabalıklaşması ile birlikte gece plajda eğlenen bazı insanlar çöplerini etrafta bıraktılar ve Bozcaada belediyesi ise bu duruma isyan etti;

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Plajın geldiği bu hal sadece belediyeyi değil gören herkesi sinirlendirdi;

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
YORUMLAR
18.07.2021

Sadece burası değil ülkenin her yeri aynı ne ararsan var çünkü alt kültür her yerde. Eğitimsiz güruh kadar eğitimli güruh içinde de yontulmamış insan popülasyonu oldukça fazla. Altı üstü çöpünü toplayıp gideceksin. O çöplerin çoğu doğada yok olmuyor. Arkasını böyle bırakıp gidebilen bir insan hiçbir şeyi dert edemez empati yapamaz. Eline fırsat geçtiğinde istediğini yapabildiğini düşünenlerle dolu bir ülkedeyiz, özgüven tavandır kendileri dünya için bir nimettir. Bozcaada da oluşan şu ortamda payı olanların ise en az yarısının millete akıl veren medeniyetten bahseden giyiminden kuşamından ödün vermeyen görüntü satan modern görünümlü tenekeler olduğuna eminim. Hepsi ideal insan ama gerçekte insan olabilseniz keşke bencil sığırlar. Ayağını bastığı yeri kurutur evini de mok götürüyordur. Kamusal mantığı da şu şekilde işliyordur "belediyenin işi ne toplasın" toplasın tabe damını siktiklerim.

18.07.2021

Her şeyin başı eğitim olsa da, EĞİTİM CEHALETİ ALIR, EŞŞŞŞEKLİK BAKİ KALIR!!!

Pasif Kullanıcı
18.07.2021

halbuki türkiye modern, çevreye canlıya duyarlı, başkalarının hayatına saygısı olan kendini eğitmiş dünyada parmakla gösterilen bir toplum. böyle hanzolar nasıl çıkmış hayret ediyor insan, muhtemelen bizi kıskanan almanların işidir

TÜM YORUMLARI OKU (18)