Boyun Devrilsin: Dylan Sprouse’un Dünyalar Güzeli Barbara Palvin’i 17 Yaşında Bir Kızla Aldattığı İddia Edildi

Geçtiğimiz sene oyuncu Dylan Sprouse ile dünyaevine giren güzel manken Barbara Palvin'in 17 yaşında bir içerik üreticisi ile adlatıldığı öğrenildi.

5 yıl boyunca sevgili olan, ardından gizli bir törenle evlenen, hepimizin gıpta ederek baktığı Barbara Palvin ve Dylan Sprouse aşkını duymayan yoktur.

Görünümleriyle ve medyaya yansıttıkları aşklarıyla kusursuz bir tablo çizen çiftimizin biri dünyanın en ünlü mankenlerinden ,diğeri genç kızların küçüklük aşklarından biri olunca ikili parmakla gösteriliyordu tabii...

2018'den beri dolu dizgin bir aşk yaşayan Victoria Secret mankeni ve oyuncu henüz evleneli bir sene bile olmamışken kötü haber sosyal medyanın gündemine bomba gibi oturdu!

Aşklarını yedi cihana duyuran ikilinin ayrıldığı öğrenildi! Dylan Sprouse'un ünlü mankeni aldattığı iddiaları ise ortalığı fena karıştı.

Düğünün ardından, anında sosyal medya hesabına eklediği 'Sprouse' soyadıyla 'kocam da kocam' şeklinde gezen Palvin'in aldatılması herkesi şoke etti.

Eşinin Palvin'i 17 yaşındaki bir içerik üretici tarafından aldattığı iddia edildi. Ünlü mankenin Instagram profilinden kaldırdığı Sprouse soyadı ise iddiaları kuvvetlendirdi...

👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İlginizi Çekebilir:

Atışma Bitmiyor! Gülçin'in Sert Çıkışından Sonra Yasemin Yürük'ten Olay Sözler: "Kimse Geçmişinden Kaçmamalı"
Sinan Çetin'in Oğluyla Aşk Yaşayan Dilan Çiçek Deniz'den İlk Aşk Karesi Geldi!
Ayrıldıkları İddia Edilen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'dan Kara Kedi Şarkısıyla Jet Hızında Cevap Geldi!

Popüler İçerikler

Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
YORUMLAR
31.05.2024

Güzellik zamanla kanıksanan bir şeydir ve güzel kadınlar da aldatılabilir :)

31.05.2024

Hatta güzel kadınlar daha çok aldatılıyor sanılanın aksine 😃

31.05.2024

Dikkatimi çekti, bunlar birbirinin uygulama ile kadın-erkek yapılmış versiyonları gibi. :) Bir de bırakın artık şu Adriana, Angelina bile aldatıldı laflarını, mesele güzellik değil çekim.

01.06.2024

Evett :)

31.05.2024

Ne anlatıyosunuz ya , çoğunuz özünüzde aynısınız, kimse görünüşünü beğenmediğiyle sevgili olmuyor, özellikle kadınlar.Kimse görünüşünü beğenmediğinin içini merak etmiyor.Sonra neden aldatma oluyor diyor,neden erkekler değişmiyor falan yazıyorlar.Değişmesi gereken insanlar.Zaten sosyal medyayla herkesin ömrü 10 saniye.Etkiledin etkiledin,etkileyemedin SIRADAKİİİİİ.Gerçekten midem bulanıyor böyle insan ilişkisi yozlaşmalarına tanık oldukça.Haz odaklı iğrenç bir düzen.

06.06.2024

Bence erkekler için görüntü daha önemli. Karısı kendini salınca hemen daha bakımlı, daha genç biriyle aldatabiliyor veya kadını terk edebiliyor. Kadın belki başta beğenmediği için uzak dursa da tanıdıkça kilosu, boyu, tipi önemli olmuyor. Karakteri, sadakati, dürüstlüğü, çalışkanlığı daha önemli geliyor. İyi bir eş, iyi bir baba olur mu düşüncesi dönmeye başlıyor kafada. Tabi artık aldatmanın kadını erkeği kalmadı. Karakter meselesi tamamen. Sosyal medya demişsiniz ya. Bence orda da erkekler kadınlara daha fazla mesaj atıyordur. Sosyal medyadan gördüğü tek şey fotoğraf. Beğenmese görüntüsünü yazar mı hiç kadına? Tanımadığımız insanların sadece görüntüsünü biliyoruz. E doğal olarak da ona göre yaklaşıyoruz. Bu herkes için böyle ama tanıdıkça herkesin çirkin diyeceği biri dünya güzel gibi bile gelir insana :)

TÜM YORUMLARI OKU (26)