Boynuna Perdenin İpi Dolanan Esmanur Yavuz Yaşama Tutunamadı

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, stor perdenin ipinin boynuna dolanması sonucu nefessiz kalan 2 yaşındaki Esmanur Yavuz, 15 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Olay, 15 gün önce Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi'nde yaşayan Elif ve Tufan Yavuz çiftinin evinde meydana geldi.

Esmanur, annesi mutfaktayken evin salonunda stor perdenin ipiyle oynamaya başladı. Esmanur, ipin boynuna dolanmasıyla nefessiz kaldı. Durumu fark eden anne, hemen kızını ipten kurtararak sağlık ekiplerine haber verdi. Eve gelen ambulans ile hastaneye kaldırılan Esmanur, burada yoğun bakıma alındı. Çocuk yoğun bakım servisinde 15 gündür tedavisi devam eden Esmanur Yavuz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen bugün hayatını kaybetti. Esmanur'un cenazesi bugün Mahmutpaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kocaeli Kent Mezarlığı'nda defnedildi.

Popüler İçerikler

Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
06.10.2020

anne ve babanin bundan sonra hayati bitmedi mi simdi? bence bitti. yok yani sonrasi. baska cocuk yeniden hayata baslama vs fasa fiso. hele anne o ani direkt goren biri olarak daha da bitti. kendi canindan kanindan ve icguduyle cok kuvvetli bir baga sahip oldugu cocuk gitti. iste cocuk yapmak istememe sebeplefimden biri de bu. o kadar merkezine koyuyorsun ki hayatinin, bir sey oldugunda ona sen de mahvoluyorsun. bunu kaldiracak guce sahip degilim. tabi ki hicbir sey olmayadabilir ama ya olursa?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ