Böyle Giyinmek Cesaret İster! 2019'da Her Gün Giymek İsteyeceğiniz Beyaz Kombin Önerileri

Beyaz, kolay kolay herkesin cesaret edip de giyemediği; ama giyebilene de oldukça yakışan 'saflığın' rengi. Daha çok yazın tercih ettiğimiz ama kışın doğru kombinle giyildiğinde de çok yakışan beyaz kıyafetler, özellikle son zamanlarda oldukça popüler. Biz de bugün özellikle beyaza aşık olan kadınların bayılacağı, birbirinden güzel beyaz kombin önerilerini sizler için derledik. Hazırsanız başlayalım!

Daha önce "siyahseverler" için kombin önerilerimizi paylaşmıştık.

Asilliğin Rengi Siyaha Tutkun Olanlar İçin Birbirinden Güzel Kombin Önerileri

Sade beyaz t-shirt ve kazaklarla harika giden yüksek bel pantolon kombinlerini de burada toplamıştık...

Seviyorsak Bir Sebebi Var! 2019 Kış Sezonu İçin En Güzel Yüksek Bel Pantolon Kombini Önerileri

Bilirsiniz, bembeyaz bir kombini taşımak her kadının harcı değildir.

Fakat doğru parçalarla hem yukardaki gibi şık, hem de buradaki gibi spor ve şık bir görünüm elde etmeniz hiç de zor değil.

Yalnızca özel gecelerde giyildiğini düşünüyorsanız o düşünce çok eskilerde kaldı. Artık tek renk giyinme modasıyla beraber günlük kombinlerinize bu tarzı dahil edebilirsiniz.

Kim Kardashian da sık sık beyaz rengi günlük hayatta tercih edenlerden.

Kendall Jenner giydiği her şeyle gündem olabilen bir kadın, biliyorsunuz. O da bembeyaz bir kombini sık sık tercih edenlerden.

Kış aylarının en vazgeçilmez parçası tabii ki beyaz kazaklar.

Dar paça bir beyaz kot üzerine beyaz gömlek 😍

Benzer bir öneri ise son zamanların sevilen bol paça beyaz pantolonları üzerine beyaz gömlek... Üzerine bir sürü gold kolyeyle şahane gider.

"Ben o kadar bembeyaz olmak istemiyorum" derseniz böyle renkli ceketlerle iş yerinizdeki şıklık yarışında bir adım öne çıkabilirsiniz.

Yine aynı şekilde bembeyaz olmak istemeyenlere, beyaz üzerine siyah çizgili bir t-shirtle hem spor hem şık olmak mümkün.

Ya da bir gömlekle...

Kışın bitmesine az kalmışken, bahar aylarında serseri serbest stilinizi beyaz dokunuşlarla taçlandırabilirsiniz.

Beyaz, hem göz alıcı olmayı hem de sade olmayı sevenler için kesinlikle harika bir renk...

Beyazı bu sezon da önümüzdeki sezonlarda da dolabınızdan eksik etmek istemiyorsanız trendleri takip etmeyi unutmamanızı öneririz.

En beğendiğiniz kombini ve farklı renk kombin önerilerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Popüler İçerikler

Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Mert Hakan Yandaş'tan 'Korkak Herif' Diyen Kerem Aktürkoğlu'na Yanıt: "5'e 1 Dayak Yerken"
YORUMLAR
17.01.2019

Ben bunları istanbulda giysem ya angutun biri giderken üstüme yanlışıkla kül atar yada en iyi ihtimal öküzün biri son sürat arabayla gelip üstüme çamur sıçratır imkansız gün sonuna ak çıkaramam ben bu kıyafetleri.

17.01.2019

geçen beyaz bir basic tshirt alayım dedim. istisnasız hemen hemen her bilindik markanın tshirtleri transparan. yani fiyatı düşmüyor buna rağman kalite yerlerde. hepsi tül gibi. hadi hatun olsam sütyeni takar çıkarım da erkek olarak millet napsın aq benim meme uçlarımı? eski tip beyaz atlet satan yerlere gidicem. tekstil patronlarına burdan selam olsun.

18.01.2019

sevgili moda editörleri bu kadınlar 36 ve 34 beden arasında 170 + kadınlar azıcıkta 160 boyunda 40 beden ne zayıf ne şişman kategorisine giren kadınlar için de kombin önerisi verirseniz beden olumlama olayına destek verdiğinizi düşünürüz hadi bakalım bekliyoruz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ