Böyle Geri Vites Görülmedi: Estetik İşlem Sonrası Yüzü Yanan 'Amin Reis' Gizem Yıldız'dan Bir Garip Savunma

Tiktok'ta sevgilisi ile çektiği bir videonun ardından 'Amin' demesiyle hafızlara kazınan Gizem Yıldız fenomen oluşunun ardından estetikleriyle dikkat çekmişti. Geçtiğimiz günlerde yanlış bir estetik uygulamasına kurban giden Yıldız'dan garip bir savunma geldi.

Tiktok'ta yayınladığı bir videoda 'amin' demesiyle bir anda herkesin hafızasına yerleşen Gizem Yıldız'a daha önce denk gelmiş olabilirsiniz.

Fenomen olmasının ardından 'amin reis' olarak anılmaya başlayan Yıldız, estetik işlemleri ve değişimleriyle olay olmuştu.

Kendisinin fenomen olmasını sağlayan sevgilisiyle dünyaevine giren Gizem Yıldız sıra dışı gelinlik seçimiyle yine adından bahsettirmeyi başarmıştı.

Detaylar için sizi şöyle alalım👇

'Amin' Diyerek Fenomen Olan ve Tanınmaz Hale Gelen Gizem Yıldız Üne Kavuşmasını Sağlayan Sevgilisiyle Evlendi

Geçtiğimiz günlerde güzellik merkezinde geçirdiği işlem sonrası yüzünde ciddi hasar oluşan Yıldız o anları paylaşmıştı.

Detaylar için👇

Yüzü Yandı: Tüm Türkiye'ye "Amin" Dedirten TikTok Fenomeni Gizem Yıldız, Estetik Kurbanı Oldu!

"Cildime bir işlem yaptırdım ve bunun cildime iyi geleceğini biliyorum. Şu an böyle korkunç gözükebilir ama acısı yok. Gözüktüğü gibi değil. Şu an işlemin etkisinde olduğum için cildim böyle." ifadelerini kullanan isimden geri vites geldi.

"Abartılacak bir şey görmüyorum" diyen Yıldız yüzündeki işlemi kendi isteğiyle yaptırdığını söylerken, kendi kullandığı ürünleri tavsiye etmekten yine geri kalmadı.

'Bu işlemi bile isteye yaptırdım." diyen Gizem Yıldız'ın o açıklamasına birlikte bakalım👇

İlginizi Çekebilir:

Altın Portakal'da Başlayan Yılmaz Güney Atışmasının Ardından Nur Sürer'den Farah Zeynep'e 'Densiz' Çıkışı!
Kan Donduran 'Yenidoğan Çetesi' Skandalına Ünlü İsimler de Ateş Püskürdü!
Vural Çelik'in Geçmişte Gülse Birsel'le Yaşanan Gerginliklere Gönderme Yaptığı Video Uzaklara Daldırdı

Popüler İçerikler

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in Ölüm Haberinin Ardından Gülse Birsel'den Paylaşım Geldi!
Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
Aldığı Bursla Yurt Dışı Tatili Yapan Üniversite Öğrencisi Tartışma Yarattı
YORUMLAR
18.10.2024

Nasıl güvenip yüzünüzü doktor olmayan hatta dermatolog olmayan insanlara emanet edebiliyorsunuz aklım almıyor gerçekten. Adım başı uzmanlığı belirsiz insanlarla dolu güzellik merkezi var. 10 yıl bu alanda eğitim almış diploma sahibi insanlar dururken bunların yüzünüze lazerli, iğneli, asitli işlemleri yapmasına nasıl izin veriyorsunuz. Yanlış bir damara, dokuya denk gelmesi ölümle bile sonuçlanabiliyor.

18.10.2024

Ben fenomenlere asla kızmıyorum... Onları bu kadar ünlü edenlere ve takip edenlere kızıyorum. Cahillik, avamlık moda olmuş ülkede. Bu modaya uyan da prim yapıyor işte. Kaliteli içerik üreten birileri yok mu mutlaka var ama gerçekten birçok şey oldukça basit ve utanç verici...

18.10.2024

En çok da neye kuruluyorum biliyor musunuz? Allah yok ve onun adını kullanarak prim yapanlar ama aslında hiç iplemeyenler cezasız kalacak..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ