Böyle 'Geniş' Aile Görülmedi: Bir Karı, İki Koca ve Beş Çocuklu Bir Çok Eşlilik Hikayesi!

Muhafazakar ve dindar ailelerden gelen Amanda Liston ve kocası Chad Ferris 8 yıllık evliler. Evlendiklerinde Amanda yalnızca 18, Chad ise 21 yaşındaymış. Atreyu ve Cassian adlarında iki tane oğulları var...

Aslına bakarsanız Chad ve Amanda'nın ilişkisi, genç yaştaki katılımcıların olduğu bir evlilik programına dayanıyor.

2007'de MTV'de yayınlanan Engaged & Underage isimli realite şovu sayesinde evlenip de ardından boşanmayan azınlıktan kendileri.

Fakat sandığınız gibi karı-koca ve 2 çocuk olarak değil; iki erkek, bir kadın ve beş çocukla. Çünkü Amanda ve Chad evlendikten 4 yıl sonra, hayatlarına Chad aracılığıyla giren Jeremy isimli adam bu ikili için bir dönüm noktası olmuş. Daha doğrusu kilisede uzun süre birlikte çalışan Chad ve Jeremy'nin dost olmasıyla işin rengi değişmiş diyebiliriz.

Jeremy en yakın arkadaşı olan Chad'in eşine yani Amanda'ya "farklı" hisler beslemeye başladığını fark edip bunu atlatması gerektiğini düşünse de işler onun da sandığı gibi gitmemiş.

Chad için de fazlasıyla beklenmedik bir şeymiş, söylediğine göre.

Jeremy duygularından emin olup da bunu dile getirdiğinde Chad'in tepkisi de apayrı bir şaşkınlık yaratan cinsten. Çünkü kendisi Jeremy'nin bu aileyi tanıyıp dahil olmak istediğini düşünerek 'çokaşklılık' kavramını gündeme getirerek bunu uygulamaya koymuş.

Konuyu daha fazla dallandırıp budaklandırmadan söyleyelim, Chad'in yakın dostu olan Jeremy artık daha doğrusu 2015'ten beri Amanda'nın kocası.

Peki nasıl mümkün? Bu durumu hiçbir zaman sorun etmeyen Amanda'nın ilk eşi Chad ilk başlarda pabucunun dama atılmasından korkmamış değil. Ortada yeni başlayan bir ilişki varken kendini 'acabalar' içinde bulduğunu söylüyor. Fakat sonrasında bu üçlü farklı çözümler bulmuş tabii. Amanda bir gece Chad ile uyuyorsa diğer gece Jeremy ile uyumuş. Bir sonraki gece ise iki kocasının ortasında yatmış.

Siz daha fazla merak etmeden söyleyelim Chad ile Jeremy'nin arasında dostluktan başka bir ilişki yok.

🎄🎅

Chad kendisinin biseksüel, Jeremy'nin ise heteroseksüel olduğunu söylüyor ve aslında eş unvanını beraber taşıdıklarını ekliyor. Amanda işteyken ev işleri ve beş çocukla Chad ve Jeremy ilgileniyormuş.

Amanda Kaliforniya'da nasıl iki kişiyle evlendi? Üçüzlerin babasının Jeremy olduğuna nasıl karar verdiler?

Akıllara takılan bu sorular "Brother Husbands" programında cevap bulacak gibi görünüyor.

Ne diyelim mutluluklar!

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Konya'da 14 Yaşındaki Öğrencisini Taciz Eden Lise Öğretmeninin Cinsel İçerikli Mesajları Mide Bulandırdı
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR

Erkeklerin aralarında işi halletmeleri ayrı ilginç kadının ne diyorsunuz siz lan dememesi çok daha ilginç bir durum. Yakında Jeremy ile Chad evlenir kaçar Amanda ortada 5 çocukla kalır ben size söyleyeyim.

02.03.2017

1 Adamın 2 karısı olmasına gavatlık demeyen buna gavatlık demesin. Biri neyse diğeri de o.

03.03.2017

Baştan belirteyim tek eşliliğe inanan bir insanım.Sonra sende iki koca al filan diyecek gerzekler için belirttim.Şimdi soruma geleyim genişlik,gavatlık diyenler merak ediyorum da bunun tam tersi olsaydı.Yani erkek iki kadınla evlenseydi nasıl tepki verecektiniz?Erkeğe de pezevenge bak iki kadınla birden evlenmiş diyecek miydiniz?

03.03.2017

Kesinlikle...Bazı etik konuların cinsiyeti yoktur. Erkek çok eşlilik yaparsa yavşaktır, kadın çok eşlilik yaparsa yavşaktır....Bu kadar basit...

TÜM YORUMLARI OKU (68)