Tartışmalı sokak hayvanları düzenlemesi TBMM'den geçti ama yüksek sesli itirazlar ve tartışmalar bitmedi. Hintli bir X kullanıcısı, tüm Türkiye'yi yasa boğan 6 Şubat depremleri döneminde iki Hintli arama kurtarma köpeğinin 6 yaşındaki minik Beren'in canını kurtardığını hatırlattı ve 'Boykot Türkiye' çağrısında bulundu.
Siz de tuzu alıp koşuyorsunuz. Hindistan kim de bize akıl veriyor diyemiyorsunuz. Evet katliam yapılanlara en ağır cezalar verilsin ama ülkeni boykot etmek isteyen dünyanın en iğrenç ülkesinin örgütlerinin de yanında olmazsın. Ülkesini yurt dışına şikayet etme refleksi kadar aşağılık bir şey yok.
Kim olduğu belirsiz tipler sokakta kafasına göre köpek katletmeye başladı.Bu vahşete ses çıkarmak için insan olmak yeterli.Muz Cumhuriyetinde olabilecek işler
Olaya bu kadar art niyetli bakmak için özel çaba gerekli. Kimse arama kurtarma köpekleri toplanmalı,polis köpeği olmamalı,insanlar köpek sahiplenmemeli falan demiyor.İnsanlar sokakta "sahipsiz" köpek istemiyor.Sokakta çeteleşmiş, aşısız ya da saldırgan köpek olamamalı.O çağrı yaptığınız Avrupa'da yok mesela.Bu gördüğümüz vahşet haberleri yılların çözümsüzlüğünün sonucu.Bunu zaten suç işleme potansiyeli olan yabani adamlara bırakacağımıza saldırgan olanı uyutmak ya da oluyorsa rehabilite etmek, kalanı için de barınak, sahiplendirme vs bir çözüm bulmak zorundayız.Bu haliyle bırakırsak 3-4 sene sonra bu konu iyice çözümsüz bir hâl alacak.Eline zehri alan bu hayvanları zehirlemek isteyecek.