Boykot Paylaşımı Nedeniyle Gözaltına Alınan Cem Yiğit Üzümoğlu'ndan TRT Tabii Açıklaması

Oyuncu Cem Yiğit Üzümoğlu, yaptığı boykot paylaşımı nedeniyle gözaltına alınmış, ardından yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakılmıştı. T24’e konuşan Üzümoğlu, İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından yaptıkları boykot çağrısı nedeniyle TRT'deki işlerinden olan oyuncu arkadaşlarını hatırlatarak TRT tabii platformu hakkında konuştu.

Boykot çağrısı nedeniyle birçok oyuncu TRT'deki işlerinden oldular.

T24’ten Binnaz Saktanber’e konuşan Cem Yiğit Üzümoğlu boykot çağrısı nedeniyle gözaltına alındığı süreçten bahsetti. Ardından işlerinden çıkarılan oyuncu arkadaşlarını gündeme getirdi.

Bu dönemde Aybüke Pusat TRT 1'deki Teşkilat dizisinden, Furkan Andıç, Başak Gümülcinelioğlu ve Boran Kuzum da TRT tabii'deki dizilerinden çıkarılmışlardı.

"TRT'nin yanından bile geçmem!"

Üzümoğlu yaptığı açıklamada TRT'nin dijital platformu Tabii için 'Artık tabii ki tabii'de oynamam. Halkın parasıyla içerik üreten ve bu içeriğin insanlar tarafından seyredilmesi için para isteyen ve kendi fikirlerini açıkça beyan ettikleri için işten çıkarılan oyuncu, senarist ve yönetmenlerin olduğu bir platformda tabii ki oynamam. Yanından geçmem.” dedi.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
Mustafa Destici'nin "İşe Alırken Evlilere Öncelik Verilsin" Önerisine Gelen İronik Yorumlar
Avrupa'nın En Büyük "Fiyaskosu": 1 Milyar Euroluk Dev Havalimanı Çürümeye Terk Edildi
YORUMLAR

Vallahi kardeş zaten bizde TRT yi izlemiyoruz

01.05.2025

Çokkkkkk uzun yıllardır izlemiyorum leyla ile mecnunla finali yapmıştım.

01.05.2025

TRT biran evvel satılması gerekiyor Gelen parayı hazineye intikal etmesi gerekir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ