Boydak Holding'e Operasyon: Dört Üst Düzey Yönetici Gözaltında

Gülen Cemaati’ne mali finans sağladıkları gerekçesiyle Boydak Holding’e düzenlenen operasyonda, dört üst düzey yönetici gözaltına alındı.

aa.com.tr

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü “FETÖ/PDY” soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah, “FETÖ/PYD” örgütüne finans sağladığı iddiasıyla Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'ndeki merkezinde arama yaptı.

Türkiye'nin mobilya sektöründeki en büyük kuruluşlarından biri olan ve bünyesinde bir çok mobilya markasını barındıran Boydak Holding merkezindeki aramada ekipler bilgisayar hard disklerini ve muhasebe kayıtlarını inceleyip kopyalarını aldı.

Operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alındı.

Abdullah Gül: 'Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Boydak Holding yöneticilerinin gözaltına alınmasını değerlendirirken, 'Umarım daha fazla rencide edilmezler' dedi.

Abdullah Gül, cuma namazını Sarıyer Orman Bölge Müdürlüğü içinde bulunan Fatih Ormanı Camii’nde kıldı. Gül, cami çıkışında basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Gül, paralel yapı iddiaları kapsamında Kayseri’de Boydak Holding yapılan operasyonu ve 4 üst düzey yöneticinin gözaltına alınmasıyla ilgili bir soruya, 'Boydak ailesi çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, hayırseverliliğiyle bilinen bir aile. Türkiye’nin önemli sanayicilerinden. Ümit ederim ki daha fazla rencide edilmezler' yanıtını verdi.

 DHA

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
04.03.2016

"dön gel sıladan fetooooo " diye anırmayacaktınız ozaman

04.03.2016

O dediğin çıkar çatışması olmadan önceydi.

Pasif Kullanıcı
04.03.2016

boydak dedikleri İSTİKBAL dir, zaman gazetesini halka,esnafa,evlere dağıtmak için bölgedeki istikbal mobilyanın sahibi en az 100-150 aboneliğin aylık parasını öder ve abonelik çoğu eve bedava giderdi akp kadrolarıda ayakçılığını yapardı, istikbal dediğinde ortadoğunun en büyük mobilya üreticilerinden ve ihracatçısı, bana kalsa rte buna çökecek, TMSF ordanda satışa.

04.03.2016

Boydak Holding sadece tek markadan ibaret değil. Boydağın neler yaptığını biliyorum . Üniversite yıllarımda arkadaşın daveti üzerine Gülen Cemaat evine gittim evdeki Tüm mobilyalar İstikbal ve Bellona idi. Halada öyledir eminim

04.03.2016

Acaba ne istediler de vermediler...

TÜM YORUMLARI OKU (9)