BOTAŞ Açıkladı: Doğal Gazda Mart Ayı Fiyat Tarifesi Belli Oldu

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), mart itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gazın ve elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

BOTAŞ'ın internet sitesinde yayımlanan tarife tablosuna göre, doğal gazda martta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife sabit kaldı.

Buna göre, BOTAŞ'ın konut tüketicileri için dağıtım şirketlerine martta uygulayacağı satış fiyatı 1000 metreküp doğal gaz için 4 bin 80 lira olarak açıklandı.

Sanayi abonelerinin tarifesi, kademe 1 için 1000 metreküp doğal gazda 8 bin 549 lira, kademe 2 için ise 11 bin 374 lira olarak belirlendi.

Elektrik üretim amaçlı tarifede ise 1000 metreküp doğal gazın fiyatı 12 bin lira olarak duyuruldu.

Fatih Portakal’dan Asgari Ücret Açıklaması: “Erdoğan Tüm Tuşlara Basıyor, Asgari Ücret Müjdesi Verebilir”
Eski Ekonomi Bakanı Zeybekci, Sanayicilere Erdoğan'ın EYT Açıklamasını "Kameralar Kapalıyken" Yorumladı

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Ekrem İmamoğlu’nun Roma Çıkarması: 73 Kişilik Kafile Lüks Otelde Konaklamış
YORUMLAR
29.02.2024

seçimden önce zam yapıp kendi ayaklarına mı sıksınlar olm, siz de komiksiniz ha 🤣 hele bir seçim geçsin elektrikten gaza, tütünden alkole, dolaylı dolaysız tüm vergilere abanacaklar. durmak yok zama devam!

29.02.2024

Gaz Reisin ..Kizdirmayin sakin ha hic vermez ...Türkiyede ne varsa kullandirmaz eger Belediyeleri onlara vermezsek.Insanlara yaptigi tehdit dili hic hos degil.Vergileri sagcisindan solcusundan aliyorsun.Onlara bu ceza niye...Bu Millet inada bindirir size oy vermmez..Patron secmendir...

01.03.2024

demekki zam nisanda 1 nisaan

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ