Boston Dynamics'in Ürkütücü Robotlarının Test Görüntülerini İzledikçe Çok Daha Fazla Gerileceksiniz!

Atlayan, zıplayan, kapı açan, koli taşıyan... Boston Dynamics türlü türlü robotlarıyla sürekli olarak radarımıza girmeyi başarıyor. Oldukça kullanışlı robotlar üzerinde çalışan şirketin, test istasyonlarından görüntüler yayınlandı. Görüntüleri izlerken gerilebilirsiniz...

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
29.04.2019

ister geri kafali diyin ister başka bir sey , şu kadar net soyluyorum ki insanligin bu amk robotlarina meraki sonu getirecek. yahu goremuyor musunuz , urettiginiz makineler sizden daha guclu , daha dayanikli , daha hizli kisaca DAHA İYİ. YARATTİGİMİZ TEKNOLOJİYİ KONTROL EDEMEZ HALE GELECEZ , BU BUNLA SİNİRLİ KALMAYACAK. o zaman nolcak dusunen var mi acaba ? bugun bilim dunyasi bile ikiye ayrilmis durumda . Onumuzde cok buyuk bi tehlike var ve biz kendi ellerimizle buyuttugumuz bu teknolohinin farkinda bile degiliz!!!

29.04.2019

Yapay zeka ve 4. sanayi devrimi, bir çok insanın ekmeğini elinden alacak; yakın zamanda yok olacak meslekler; şöförlük , taksicilik, uçak pilotluğu vb araç kullanıcıları, balıkçılık, spikerlik , kargo ve posta hizmetlerinde çalışanlar, garsonlar ve resepyonistler , teknoloji geliştikçe insanlar daha az para kazanacak düşük gelirli insanlar artacak..

Sözde insansı robot yapmıştı bizimkiler utanmadan bir de ad koymuşlardı Ada diye, trajikomik. Bu gelişmeler hem heyecanlandırıcı hem ürkütücü.

TÜM YORUMLARI OKU (19)