Boston Dynamics'in Robot Köpekleri Şimdi de Kamyon Çekti!

SpotMini robotlar gelişmeye devam ediyor! Boston Dynamics’in meşhur köpekleri şimdi de bir olup kamyon çektiler.

İtilip kakılmalarına rağmen ayakta kalmalarıyla büyük ses getiren SpotMini'ler daha sonra da kapı açma özellikleriyle dikkat çekmişti.

Şimdi ise kamyon çektiler!

10 SpotMini, 1 derecelik açıda kamyonu çektiler. İşte o görüntüler:

Popüler İçerikler

Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
17.04.2019

Şu halleriyle kızak çeken köpekler gibiler ama Black Mirror dizisinin Metalhead bölümündeki robotları da anımsatmıyor değiller. Soğan patates derken teknolojinin geldiği nokta, hem ürkütücü hem ilgi uyandırıcı. Bunların oy sayanı yok mu? Daha gösteriye çıkmayan arka planda neler vardır.

17.04.2019

3. sıradakinin arka ayağı sakat, onu vursunlar eziyet çekmesin.

18.04.2019

abbasiler turk kolelerden kendilerine ordu kurdular, bir sure sonra ulkeyi yoneten guc o "koleler" oldu, melmulkler kolelikden gelip misira sultan oldular, abbasi halifesini kuklalari haline getirdiler. ayni sekilde osmanli devsirmelerden yeniceri ordusu kurdu bir sure sonra osmanliyi yoneten pasalarin nerdiyse tamami devsirmelerden kurulu oldu, bazilarinin otoritesi padisahin uzerine cikti. burdan cikarilcak ders suki, gercek gucu saglayan ureten kimse bir sure sonra kacinilmaz olarak oranin hakimi ve yoneticisi o oluyor. agir isleri robotlar yapsin, savaslari insansiz araclar yurutsun, bizim yerimize yapay zeka dusunsun cozum uretsin... isin nereye gittigi o kadar belliki.

TÜM YORUMLARI OKU (17)