Boşanmanın Ardından İlk Kez: Bülent Şakrak'ın Ceyda Düvenci'nin Kızı Melisa'yla Son Pozu Tebrik Topladı!

2023 yılının Temmuz ayında 8 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, yine gündemde! Şakrak'ın Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa'la paylaştığı son pozu övgü yağmuruna tutuldu.

2015 yılında dünyaevine giren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, herkesin imrenerek baktığı ülkenin örnek çiftlerinden biri olarak gösteriliyordu biliyorsunuz ki.

Düvenci'nin eski eşi Engin Akgün'den olan kızı Melisa'ya her daim 'kızım Melisa' diye seslenen ve oğlu Okan Ali'den ayrı görmeyen Bülent Şakrak'ın Melisa ile olan ilişkisi de takdir topluyordu.

Mutlu aile tabloları ile görmeye alışkın olduğumuz Şakrak ve Düvenci çifti, ani bir karar ile 2023 yılının Temmuz ayında 8 yıllık ilişkilerini sonlandırmış ve herkese ufak bir şok yaşatmışlardı hatırlarsanız.

Boşanmanın ardından iki taraf da yeni ilişkilere başlamış, hatta Ceyda Düvenci'nin zaman zaman yaptığı paylaşımların Bülent Şakrak'a gönderme olduğu bile düşünülmüştü.

Geçtiğimiz saatlerde ise Bülent Şakrak, boşanmanın ardından Ceyda Düvenci'nin kızı Melisa ile ilk kez bir paylaşım yaptı.

İkilinin baba-kız pozu ise sosyal medya kullanıcıları tarafından övgü yağmuruna tutuldu! Gelin, Bülent Şakrak'ın son paylaşımına kim ne yorum yapmış birlikte bakalım!

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Büyük Merak Sona Erdi: Yapay Zekaya Göre Simge ve Icardi'nin Bir Çocuğu Olsa Nasıl Görünürdü?
Banu Alkan'ın Paylaşımına da Cevap Verdi: MS Hastası Oğlunu Kaybeden Safiye Soyman Yaşadıklarını Anlattı!
TBMM'den Geçen Sokak Hayvanı Yasası'na Ünlülerden Tepki Yağdı!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Arabistanlı Lawrence Tarafından Pusuya Düşürülen ve 105 Yıldır Arap Çöllerinde Yatan Osmanlı Treninin Hikayesi
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR
31.07.2024

Bülent Şakrak sen ne güzel bir ADAMSIN...❤️

ay valla yorum yazmayayım yazmıyayım diyom bune ya başlığa bak napsaydı ceydadan ayrıldım diye yasmı tutacaktır onumu bekleyecekti Ceyda onu çoktan unuttu bile yeni bir aşka yelken açtı dolayısıyla Bülent şakrakta yeni bir ilişkisi var olması gereken bu yani kızını unutmaması normal değilmi kızı sonuçta Ceyda düvenci ile ilişkisi bitmiş

31.07.2024

kimseyi savunmak gibi bir derdim yok sonucta iki tarafi da tanimiyorum amd bosanmanin zaten Bulent beyin suan beraber oldugu kisiyle Ceyda hanimi aldatmasi yuzunden oldugu soyleniyor. O kisiyle beraber oldugu daha bosanma gerceklesmeden konusulmaya baslanmisti. Melisa da Bulent Sakrak'in kendi kizi degil. Ceyda hanimin bir onceki esi babasi. O yuzden kendi oz babasi bile boyle ilgilenmezken Bulent beyin Ceyda hanimdan ayrildiktan sonra bile bu kadar ilgileniyor olmasi gayet de ornek ve takdire sayan bir durum. Keza annesiyle iliskisi bittikten sonra kendisinden olmayan cocuga boyle guzel babalik yapan bask abir uvey baba gormuyoruz cogumuz ne cevremizde ne medyada.

Şu gülsümkara123'ün yorum nasıl? "Bu zamanda öz babalar evlatlariyla ilgilemmezken sevgisini gostermezken sizin bu yaptığınız başka bir şey babaligin çok üstü biyer .ne güzel biri insansınız ,sayınız çoğalsın insallh ,bize bu ülkeye seven değer veren insanlar gerek" Teyze bu ya, yemiş badireyi yemiş badireyi iki foto görmüş kendinden geçen teyze modeli bu.

Babalığın çok üstü dediği yer neresiyse artık? Evliyalık galiba. XD

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ