Boşanma İddiaları İçin "Şu An Öyle Bir Durum Yok" Vurgusu Yapan Pelin Akil'den Çevir Kazı Yanmasın Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde bir davet çıkışında görüntülenen Pelin Akil'e eşi Anıl Altan'la uzun süredir beraber gözükmediği için ortaya atılan boşanma iddiaları sorulmuştu. 'Şu an boşanmıyoruz' vurgusu yapan Akil'in gergin halleri gözlerden kaçmamıştı. Ünlü oyuncudan, o günkü tavrına dair açıklama geldi!

2008-2011 yılları arasında Arka Sıradakiler dizisinde oynarken tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüştükten sonra da 2016 yılında dünyaevine giren Pelin Akil ve Anıl Altan, senelerdir ünlü oyuncular arasında en sevilen çiftler arasında yer alıyor.

2019'da kucaklarına aldıkları ikizleri Alin ve Lina'yla kurdukları dünya tatlısı aile ile gönülleri fetheden ikili, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Yani anlayacağınız biz onları aşk dolu, mutluluk ve huzur kokan paylaşımlarla hep yan yana görmeye alışığız!

Fakat son dönemlerde, hiç de beklenmedik bir şekilde Pelin Akil ve Anıl Altan'ın üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor.

Bu iddiaların arkasında bariz bir sebep var mı derseniz, aslında yok. Fakat Anıl Altan'ın kızlarla yalnız tatile çıkıp, Pelin Akil'in davetlerde tek başına boy göstermesi ve sosyal medya paylaşımlarında göze batan birkaç gergin mimik ana sebebini oluşturuyor iddiaların!

Şimdi dönüyoruz meseleye. Belki denk gelmişsinizdir, geçtiğimiz günlerde bir davette görüntülenen Pelin Akil, boşanma iddialarına cevap verirken kameralara yansıyan gerginliği ve "şu an" boşanmıyoruz vurgusuyla dikkat çekmişti.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Pelin Akil Eşi Anıl Altan'dan Boşanma İddialarına Karşı Verdiği Cevapla Gerginliğini Dibine Kadar Hissettirdi

Pelin Akil, "şu an" vurgusunun ve gergin tavrının daha çok spekülasyona yol açtığını fark etmiş olacak ki geçtiğimiz saatlerde, çevir kazı yanmasın minvalinde bir açıklama geldi kendisinden.

"Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Kavga, anlaşmazlık her evde var. Olmazsa zaten o evlilikte bir tezat vardır. Kavga evin tadı tuzu" diyerek konuyu kapattı!

Elbette kavga, anlaşmazlık her evde olur. 'Şu an boşanma durumu yok' vurgusu bir tuhaftı ama kabul etmek lazım. Size hiç nazar değmesin, güzel kızlarınızla çok mutlu olun umarız!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

10 Ay Sonra Instagram'ı Olduğunu Hatırlayan Çağatay Ulusoy'un 'Kübra' Pozları "Bu Sen Değilsin ki" Dedirtti!
Minik Şerce Yine Kitabın Ortasından Konuştu: Sezen Aksu'dan Yeni Sokak Hayvanları Yasasına Sitemkar Mektup!
Ayşe Hatun Önal, Sokak Hayvanları Yasasına Tepkisini Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır’ı Hedef Alarak Gösterdi

Popüler İçerikler

“Fatih Portakal Sözcü TV ile 9 Ay İçin 14 Milyon TL’ye Anlaştı” İddiası
EURO 2024'te Portekiz'e 3-0 Mağlup Olarak Beklentilerin Altında Kalan A Milli Takım'a Gelen Yorumlar!
TSK, İnternetin Fişini Çekti: Kışlalarda İnternet ve Sosyal Medya Kullanımı Yasaklandı!
YORUMLAR
23.05.2024

7/24instadan çıkmıyorsunuz çocuğunuzun WC ye kadar çekip atıp kocişim diye ortada geziyorsunuz sonra birden boşandı haberi geliyor

23.05.2024

eğer şuan boşanmıyorum dediyse bu kesin 2 gün sonra bosanir🤣🤣🤣

23.05.2024

Şuan ne demekse...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ