Boşanma Davası Ortalığı Karıştırdı! Hakim ve Savcı Görevden Alındı

İzmir'in Karaburun adliyesinde yaşanan olay nedeniyle tutuklanan MHP İlçe Başkanı Erkan Özen'in avukatları karara itiraz etti. Karara itirazı reddeden hakim ve tutuklamaya sevk eden savcı görevlerinden alındı. Hakim ve savcının karı koca olduğu öğrenildi.

İtiraz sonrası her yer karıştı

İzmir’in Karaburun ilçesinde bir boşanma davası nedeniyle çıkan olaylar devam ediyor. Karaburun Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen Meryem K. ile Sinan K. arasındaki boşanma davasında çıkan kavga ilçeyi karıştırdı. 

Egedesonsöz'ün haberine göre Meryem K’nın, Karaburun Belediyesi Personeli Mehmet Civan’ı tanık göstermesi ve kocasının malları muvazalı bir şekilde başkasının üzerine geçirdiği iddiası adliyede kavgaya sebep olmuştu. Koca Sinan K.’ya destek için Karaburun Adliyesi’ne gelen MHP İlçe Başkanı Erkan Özen ve beraberindekiler Meryem K. ile çocuklarına saldırmış, tanık olan Mehmet Civan’ı da dövmüştü.

Karaburun Adliyesi’ne giderek yanındakilerle birlikte polise tepki gösteren, hakim ve savcıları tehdit ettiği iddia edilen Karaburun MHP İlçe Başkanı Erkan Özen tutuklandı.

Savcı ve hakim görevlerinden alındı

Özen’in avukatları vasıtasıyla yaptığı tutuklamaya itiraz talebi kabul edilmedi. Karaburun Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Cansu Kurucu Yılmaz talebi ret etti. Öte yandan olayın ilk çıktığı zamanda adliyedeki kavga nedeniyle Karaburun Cumhuriyet Savcısı Muhammet Miraç Yılmaz’ın tutuklamaya sevk eden isim olduğu öğrenildi.  Karaburun Adliyesi’nde geçtiğimiz aylarda göreve başlayan karı koca savcı ve hakim görevlerinden alındı. İki adli kıdemli personelin Şanlıurfa-Siverek'e görevlendirildikleri öğrenildi.

Popüler İçerikler

Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Apple'a Soğuk Duş: iPhone 16 Satışlarında Beklenmeyen Tablo!
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR
07.09.2022

Adalet zaten yerin dibine batmış. Arada bir aydınlığa ulaşmak için çabalayanlara da yapılan muamele bu işte.

07.09.2022

ADAM GİBİ EKMEĞİNİN PEŞİNDE İŞİNİ LAYİĞİ İLE YAPAN GÜZELİM İNSANLARI AÇIĞA ALMAK NEDİR ADALET DİYORSUNUZ YA ADALET YOK BU ÜLKEDE İŞİNİ YAPANI SEVMIYORLAR YAZIKLAR OLSUN SİZLERE

07.09.2022

haber yanlı yazilmadiysa hakim ve savcı haklı. hakim ve savcıya bunu yapan adalet mazluma ne yapar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ