Boşanma Aşamasındaki Karısının Kucağından Bebeğini Kaçırdı

Yalova’da bir şahıs, boşanma aşamasında olduğu Iraklı eşinin kucağındaki bebeği alarak kaçmaya çalıştı. Karakolluk olan çift birbirlerinden şikayetçi olurken, bebek annesine teslim edildi.

Bir anda annesinin kucağındaki çocuğu alarak koşmaya başladı

Alınan bilgiye göre, Türk vatandaşı R.K., boşanma aşamasındaki Iraklı eşi A.A.K. ve arkadaşlarıyla Rüstempaşa Mahallesi Sema Sokak’ta karşılaştı. Baba çocuğunu kendisine göstermediği gerekçesiyle eşiyle tartışmaya başladı. 

R.K., tartışma sırasında birdenbire annesinin kucağındaki çocuğu alarak koşmaya başladı. Bu sırada anne ve arkadaşlarının çığlık sesleri sokaklarda yankılandı.

Şahıslar karakolluk oldu, çocuk anneye teslim edildi

Fatih Caddesi’nde bekleme halindeki zabıta aracının yanına doğru koşan baba, çevreden gelen vatandaşlara ‘Çocuk benim çocuğum’ diyerek bağırdı. 

Yaşanan olay sonrasında birbirinden şikayetçi olan şahıslar karakolluk oldu. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla baba hakkında çocuk kaçırmadan dolayı işlem gerçekleştirildi. Çocuk ise annesine teslim edildi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
05.12.2022

Ne olursa olsun bir bebek ANNESİNE MUHTAÇTIR!!! EMZİRMESİNDEN BESLEMESİNDEN BAKIMINA, ŞEVKATİNDEN İLGİSİNE, SEVGİSİNDEN OYNAMASINA annesine ihtiyaç duyar ve hiç bir kimse annenin yerini dolduramaz…. Vicdansız..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ