Boşanma Aşamasında Olduğu Kadını Kaçırıp, Ailesini Arabayla Ezdi

İstanbul Bayrampaşa’da boşanma aşamasında olduğu kadını kaçıran Cengiz K. isimli erkek, kadının engel olmaya çalışan ailesini arabayla ezdi. Polis ekiplerince kısa sürede yakalanan Cengiz K., adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul Bayrampaşa’da meydana gelen olayda, boşanma aşamasında olduğu Derya K.’nin ailesinin yaşadığı eve gelen Cengiz K., ayrılmak istemediğini dile getirdi.

2’si kadın 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı

Yaşanan tartışmanın ardından Cengiz K., kadını zorla arabaya bindirdi. Kadının ailesi arabayı durdurmak için önüne geçti. Aracıyla geri gelerek kaçmaya çalışan Cengiz K., Derya K.'nin kız kardeşini, annesini ve mahalle sakinlerinden Cumhur Mert’i ezdi. Arabanın altında kalan 2’si kadın 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

O anlar kamerada

Kaçırdığı kadını bir süre sonra Bayrampaşa’daki bir sokakta serbest bırakan Cengiz K. kaçmaya çalıştı. Olay yerinde incelemelerini yapan Bayrampaşa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Cengiz K.’yı yakaladı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Cengiz K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Popüler İçerikler

Aslan Videosuna Rakip Çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” Diyen Karga
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
13.05.2021

İlkokul mezunu, köyden kente yerleşmiş insaatlarda hayatını geçirmiş bir babanın, köyde kardeşlerine tarlaya bakan, babamla bir doşekle büyük şehire gelmiş, hep yemek yapıp ev temizleyen bir ananın oğluyum. Hani derler ya varoş kültür. onun içindeydim. Arada didişirler küserlerde ama bir gün olsun şiddet görmedim. Şu an karım boşanmak istiyorum derse, itiraz edemem. Hatayı kendimde ararım. Bir kızım var, onun hayatını düşününce, eşimde bir babanın kızı. Anlarım. Yani ne coğrafya ne eğitim, insan olmak lazım.

13.05.2021

Ölmüşmü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ