Boşandıktan Sonra İlk Kez Bu Kadar Açık Konuştu! Hadise'nin Evlilik Hakkındaki Çok Konuşulan İtirafı

Olaylı boşanmasının üstünden aylar geçen Hadise, dün geceki konserinde evliliği hakkında bir yorum yaptı. Tüm mutlu evlilikler için bir maşallah istedikten sonra, yeni bir itirafta bulundu. Detaylar👇

Hadise, şarkıları ve konser performanslarıyla öne çıktığı kadar, özel hayatıyla da öne çıkan ve çok konuşulan isimlerden biri.

Unutmak mümkün değil ama hatırlarsanız, Hadise eski eşi Mehmet Dinçerler ile yalnızca 4.5 ay evli kalmıştı ve çift, Eylül sonunda boşanmıştı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında birçok iddia ortaya atıldı ve bu ikilinin ilişkisi ne kadar gündemde kaldıysa, boşanması ve boşandıktan sonra ortaya atılan iddialar da bir o kadar gündemde kaldı.

Genelde özel hayatıyla ilgili yorum yapmaya yanaşmayan ama konserlerinde sevenleriyle dertleşen Hadise'nin, dün gece verdiği konser sırasında evlilik hakkında kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Hadise, konser sırasında mutlu bir çift görünce önce onlarla sohbet etti ve "Maşallah, bütün mutlu giden evliliklere bir alkış alabilir miyim?" dedi.

Ardından, kendi öz eleştirisini yaparak "Ben beceremedim o işi ama yine de sonsuz aşka inanıyorum arkadaşlar!" itirafında bulundu!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kerimcan Durmaz'ın Açıklamasından Demet Özdemir'in Boşanmasına 8 Mayıs'ta Ünlülerin Yaptığı Paylaşımlar
Reza Zarrab'la Yasak Aşk Yaşadığı İddia Edilen Hadise, Ebru Gündeş Açıklamasıyla Dikkat Çekti!
Giydiği Transparan Taytı ile Sosyal Medyanın Gündemine Oturan Selin Ciğerci Eleştirilere Yanıt Verdi!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Feyza Civelek'in Yasaklı Madde Siparişini Teslim Alırken Polislere Yakalandığı Ortaya Çıktı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
08.05.2023

Evvela sözüm meclisten dışarı diyerek, konu edilen kardeşlerimi söyleyeceklerimden tenzih ederek, mevzuya giriş yapayım 😊 İnsanın insana sonsuz aşk duyması gibi bir durum söz konusu değildir. Eğer sonsuz bir aşk olacaksa, bu ancak Allah ile kulu arasında olabilecek bir şeydir.. Günümüz evliliklerinin boşanmayla sonuçlanmasının en büyük sebebi yok kaşı gözü, yok parası pulu vb nefsi güdülere kapılınarak yapılmasıdır.. Halbuki nefs çabuk tatmin olan bir şeydir, ve nefs tatmin olduğunda da o evlilikte sorunlar başlar.. Evliliğin tek bir amacı vardır, iyi ve ahlaklı biriyle evlenip, iyi, ahlaklı, vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmektir.. Eğer iki kişinin de evlenirkenki amacı bu olursa, zorluklara elele beraber göğüs gerebilir, yeri geldiğinde fedakarlıklar yaparak o evliliği yürütebilir.. Ve insan evleneceği kişiyi seçerken nefsine kapılıp da "Evlendikten sonra ben bunu değiştiririm" diye asla düşünmemelidir. Çünkü insanlar ancak kendileri isterlerse değişebilir 😊👍

08.05.2023

Ne işim ne eşim var, tekim. Pırıl pırıl yaşıyorum.

09.05.2023

para para para,🤣😂🤣😂👎👎👎🤮🤮🤮🤮

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ