Boş İşler Peşinde Koşanlara Merhem Gibi Gelecek 19 İlginç Web Sitesi

1. Uçuş Radarı

Flight Radar Dünya'daki hava trafiğini gösteren bir harita. Aynı anda kaç uçuş olduğunu gördüğünde büyük şaşkınlığa uğrayabilirsin. O kadar fazla ki yerini bilmesek Türkiye'yi görmekte zorlanacaktık. 😅

2. Tiii.me

Meraklıları için başlamak istedikleri diziyi bir oturuşta bitirmenin ne kadar süreceğini söyleyen bir veritabanı Tiii.me.

3. Radio Garden

Dünya'nın diğer yerlerinde radyoda neler çaldığını hiç merak ettin mi? Artık merakını Radio Garden'da bir gezintiye çıkarak giderebilirsin.

4. Gerçek boyut

Ülkelerin yüz ölçümleri hakkında okuyup karşılaştırmalar yapmaktan hoşlanacak kadar işsiz biriysen The True Size isimli bu site zaman öldürmen için harika bir yer!

5. Akşama ne pişirsem?

Annelerimizden bildiğimiz üzere her gün ne yemek yapacağına karar vermek yemeği pişirmekten daha zor bir süreç. What The Fuck Should I Make For Dinner isimli bu site bu konudaki tüm problemleri ortadan kaldırmak için hazırlanmış. Üslubu annelerimiz için biraz sıkıntılı olsa da en azından arayıp 'Akşama ne pişireyim?' dediğinde verecek bir cevabın olacak. 😂 

Üstelik vejetaryen seçenekleri de var!

6. Kafein hesaplayıcı

Ürünlerin besin değerleri hiç ilgini çekmese bile, buraya merak ettiğin ürünü ve kilonu girerek hangi miktarda kafeinin senin için ölümcül olacağını görebiliyorsun. Bunu ilginç bulmayacak çok insan yoktur herhalde. 😂

7. İki dakika boyunca hiçbir şey yapma!

2 dakikalık bu sayaç kısa bir süreliğine günlük hayatın stresinden uzaklaşmak isteyenler için çok da kötü bir fikir değil. En azında dalga sesleri var...

8. Rastgele isim üretici

Yarattığı karakterler için isim arayan bir yazarsan epey faydalı olacak Random Name Generator, geri kalan sıradan insanlar için yalnızca boş atılacak bir yer daha.

9. Görünmez ineği bul

Zaman öldürmek için tuhaf bir oyundan daha klasik bir yöntem olabilir mi?

10. Yaşlanıyorsun!

Birbirinden farklı bilgilerle ne kadar yaşlı olduğunuzu yüzünüze yüzünüze çarpan bir site.

Kendiniz için denemenizi tavsiye etmiyoruz.

11. Trafik Simülatörü

Sıkışık trafiğin neden kaynaklandığını hepimiz merak etmişizdir. Bu simülatör sayesinde kendi trafiğini oluşturabilir, üzerinde küçük deneyler gerçekleştirerek zaman öldürebilirsin!

12. Geçim maliyeti karşılaştırma

Bu sitede ise merak ettiğin şehirlerin aylık geçim maliyetini görebilir, hatta diğer şehirlerle karşılaştırabilirsin. Başka bir şehre veya ülkeye yerleşmeyi düşünenler için gerçekten faydalı olabilir.

13. Herkeste mi çöktü?

'Facebook çöktü mü yoksa sadece bende mi sıkıntı var?' diye düşündüğün anlarda imdadına yetişecek adres tam olarak bu! Üstelik aklına gelebilecek her site burada mevcut.

14. Şu anda uzayda kaç insan var?

Tam olarak şu anda uzayda, en azından bildiğimiz kadarıyla, kaç insanın gezdiğini merak ediyorsan cevabı How Many People Are In Space Right Now isimli sitede!

15. Bunu okumak ne kadar sürer?

Sınav gecesi çalışmaya karar veren edebiyat öğrencilerine dev hizmet!

16. Still Tasty

Aylardır buzluğunda duran eti yersen zehirlenip zehirlenmeyeceğini merak ettiğin zaman Still Tasty sana bu konuda yardımcı olabilir.

17. The Space Jam Resmi Web Sitesi

1996 yapımı film Space Jam'in web sitesi hala çalışır durumda. Üstelik üzerinde hiçbir oynama yapılmamış. Öylece duruyor.

18. Köpek ölüyor mu?

Filmlerde ölen köpekler seni derinden yaralıyor, hatta bu durum izleyeceğin filmi seçerken seni etkiliyorsa Does The Dog Die filmin ismini yazıp köpeğin ölüp ölmediğini öğrenebileceğin eşsiz bir kaynak.

19. Hacker Typer

Tüm gençliğini, 90'lar filmlerinde oldukça popüler olan hacker'ları çok havalı bulup bilgisayarda yaptıklarına özenerek geçirdiysen Hacker Typer sayesinde kodlu modlu bir şeyler yazmak içinde kalmayacak...

Popüler İçerikler

Oğlu ile Karısı Birlikte Kaçan Umut Bey'in Müge Anlı'daki Çağrıları Sonunda Yanıt Buldu!
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
18.09.2019

onedio da bu listede olabilirmiş

18.09.2019

Boş işlerin müdürü olarak içeriği çok sevdim

18.09.2019

Daha 4. uygulamadayım ya iki saatte çıkamıyorum birinden :D

TÜM YORUMLARI OKU (6)