Boş Bir Yuvanın Hüznünden Muzdarip Kadının El Hamuruyla Yeniden Anneliği Deneyimlemesini Anlatan Kısa Film: Bao

Pixar'ın yeni kısa filmi Bao yayınlandı. Kısa filmleriyle başarıdan başarıya koşan Pixar'ın yeni kısa filmi Bao'da bir kadının el hamuru sayesinde yeniden deneyimlediği annelik anlatılıyor. Bao ayrıca Pixar'ın yönetmenlik koltuğunu kadın bir yönetmene teslim ettiği ilk kısa film olma özelliğini taşıyor. Filmin yönetmeni ise Domee Shi.

"Bao" kelimesini de açıklayan yönetmen Shi, "Bao sözcüğü aslında Çince'de iki farklı şey anlamına gelir: Bir; buğulanmış çörek, iki; değerli bir şey, bir hazine" diyor.

Kısa film:

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR

Kaynana her yerde kaynana 😂 geline hasetinden oğlunu yedi 😂

19.12.2018

Etli ekmek kız tavladı, az daha bileklerimi kesecektim.

19.12.2018

Eşek kadar olsak bile anne babamıza bağımlı yaşamalıyız,onların istediği gibi yaşamalıyız çünkü biz ayrı bir birey değil onların köleleriyiz. Hiç bireysel alanımız olmasın,hiç sosyal hayatımız olmasın sadece anne ve babaların dediğini yapıp dizimizi kıralım. Sırf egoları tatmin olsun diye kişiliğimizden ödün verip sevmediğimiz şeyler yapalım. Sonuçta onlar bizi büyütmek için çok cefa çektiler,fedakarlıklar yaptılar değil mi? Bir duygu sömürüleri,bir ajitasyon... Bakın ben de ailemi çok seviyorum,hatta annemin yeri benim için farklıdır. Ama böyle annelik üzerinden,aile üzerinden böyle saçma sapan,arabeske kaçan,bol bol duygu sömürülerinin bulunduğu sözlerden,dizilerden,şiirlerden,resimlerden tiksiniyorum.Onlara kalsa 30 yaşımıza da gelsek anne babaya bağımlı yaşamamız,onlara kul köle olmamız falan gerekecek. Duygusal değil,tiksinçler...

TÜM YORUMLARI OKU (15)