Börü 2039 İlk Tanıtım Yayınlandı: Börü 2039 Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Dağ filmleri ile Börü dizisinin yapımcısı ve yönetmeni olan Alper Çağlar, geçtiğimiz günlerde yeni dizisi Börü 2039’un yakın zamanda ekranlarda olacağını açıklamıştı. Blu TV’de yayınlanacak Börü 2039 dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Heyecan dolu sahneleriyle ilgi çeken Börü 2039 dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte Börü 2039 dizisinin yayınlanan ilk tanıtımı ve detaylar…

Daha önce 'BÖRÜ 2039 ve İlk Göktürk eş zamanlı sete giriyor. Her şey yolunda. Sakin ol, plana güven.' sözleriyle tanıtımı yapılan diziden heyecan verici bir fragman yayınlandı. Fragmanda, bol aksiyon ve heyecanın bir an durmayacağını anlamamızı sağlayan sahneler yer alıyor.

Börü 2039 Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Dizide bir İstanbul atmosferi ve özel efektler dikkat çekiyor. Aksiyon ve savaş sahneleri de yine izleyicileri merak ettiren detaylar olarak göze çarpıyor. Sahnelerde, Türkiye dizilerinin alışık olmadığı özel efektler ve teknik detaylar mevcut.

Börü 2039 kadrosunda Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Tuğçe Açıkgöz, Deniz Uğur, Cansel Elçin, Ahmet Pınar ve Emir Benderlioğlu rol alıyor.

Börü 2039 Ne Zaman Yayınlanacak?

Blutv ekranlarında yayınlanacak Börü 2039 dizisi 6 bölümden oluşacak ve Aralık ayında yayınlanacak.

Börü 2039 İlk Tanıtım

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Ruslar, Moskova'yı Kana Bulayan Teröristleri Cinsel Organına Elektrik Vererek Sorguladı!
Buse Terim, Boşanma Sonrası Sessizliğini Bozdu: Mahremiyet Vurgulu Mesaj!
Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz'le Hüngür Hüngür Ağladığı Sahneyi Açıkladı!
YORUMLAR
25.11.2021

fragmandaki yapim kalitesi turkiye ortalamasinin cok cok uzerinde. ayni kaliteyi tum bolumler boyunca korur surukleyici bir hikayeyle akarsa efsaneler arasina girer.

25.11.2021

Kadro fena değil görünüyor en azından RTE yok, umarım o tarihte de olmaz...

İlk börü ile kıyaslamadığım ve ayrı bir hikaye gibi baktığım zaman fragman gerçekten kaliteli olmuş. Umarım bu kaliteyi tüm bölümlerde görürüz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ