BÖRÜ 2039 Dizisine Türkiye'nin İlk Kadın Cumhurbaşkanı Almila Erk Damga Vurdu

BluTV'nin popüler dizisi BÖRÜ 2039, 3. bölümüyle gündeme oturdu. Türkiye'nin ilk kadın Cumhurbaşkanı'nın görüldüğü bölümde aynı zamanda dönemin Amerikan Başkanı hakkında da bilgiler verildi. İşte detaylar...

BluTV'nin her bölümüyle çok konuşulan dizisi BÖRÜ 2039, yayınlanan 3. bölümü ile gündeme bomba gibi düştü.

Üçüncü bölüm Kuklalar, konusu ve kurgusu açısından izleyicilerden tam not alsa da asıl şaşırtan dizide görülen yeni karakter oldu.

Türkiye'nin ütopik geleceğinin konu edindiği dizinin 3. bölümünde kadroya giren Almila Erk karakteri, Türkiye'nin o dönemki ve ilk kadın Cumhurbaşkanı olarak lanse ediliyor.

Başarılı oyuncu Deniz Uğur tarafından canlandırılan Almila Erk karakteri, katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Öğretmenlikten cumhurbaşkanlığına uzanan bir kariyere sahip olan Almila Erk, özellikle o dönemin Amerikan Başkanı hakkında yaptığı açıklamalarla olay oldu.

ABD Başkanı Trump ile ilişkilerinin iyi olduğunu vurgulayan Erk, aynı zamanda “Güçlü kadın, güçlü kadının halinden anlıyor” repliğiyle ABD'nin bir kadın tarafından yönetildiğini belirtiyor. Bu noktada da akıllara Ivanka Trump geliyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde de sıklıkla karşımıza çıkması beklenen Almila Erk karakterinin, heyecanlı diziyi daha da heyecanlı yaptığı su götürmez bir gerçek.

Yönetmenliğini Ahmet Atalay ve Can Emre’nin üstlendiği ‘BÖRÜ 2039' BluTV'de yayınlanmaya devam ediyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

İlk Kadın Satranç Ustası Nona Gaprindashvili, The Queen's Gambit Dizisi İçin Netflix'e Dava Açtı
Başrolünde İpek Filiz Yazıcı'nın Olduğu Netflix'in Yeni Yerli Filmi UFO, Yayınlanmadan Büyük Tepki Topladı
Netflix'in Dizisinin Ardından Filmini de Yapacağı He-Man Filminin Başrol Oyuncusu Belli Oldu

Popüler İçerikler

Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
YORUMLAR
31.01.2022

Siyasal İslam'ın raf ömrü bitiyor bu topraklarda. Rte sonrası piyasada ne akp nede siyasal İslam kalır. 2039 olmasada bu yüzyılın sonlarına doğru içerdeki her hesap kapanır. Kimse enseyi karartmasın. Türkçü bir oluşum gelip , her pisliği keneyi sulugu temizleyecek bu devletin sırtındaki. Arap soslu milliyetçilik değil dediğim , öze dönmüş bir Türkçülük. Devlet bizim , 20 senede kendinden nasıl umudunu keser bir toplum anlamıyorum. Amerika'da siyahi bir kadın başkan hazırlıyorlar zaten , 2039da görürüz kendisini. Kaynak ; kedim Leon...

Almila değil Almıla ismin özünü bozmayın lütfen

31.01.2022

Hiç izlemedim artık hiç izlemem 2039 da Taliban tarafından yönetiliyor olacak ülke biraz ileri görüşlü olan biri bunu zaten görüyor.

TÜM YORUMLARI OKU (4)